hur man dra åt eller byta kylvätska slangar i en Ford Mustang

hur man dra åt eller byta kylvätska slangar i en Ford Mustang

Den populära och sportiga Ford Mustang är en pålitlig bil när väl underhållna. Kontroll av kylsystem två gånger per år förebygger överraskning problem och läckor. Performance uppgraderingar till Ford Mustang kan dra nytta av att uppgradera kylning slangar eller hela kylsystem
1.
Se till Ford Mustang motorn har svalnat i minst en timme, och ta bort kylarlocket. Lyft främre delen av bilen med en domkraft och placera den på pallbockar. Leta reda på radiatorn avtappningspluggen och placera en hink eller fånga kan under den. Släpp tillräckligt kylvätska från systemet för att minimera läckage när du tar bort slangarna.
2.
Lossa slangklämmorna med en tång eller nötter drivrutin för skruv klämmor. Dra eller vrida slangen för att befria dem från beslag. Svårt att flytta slangar kräva kapa slangen vid montering och fjällning av det.
3.
Förbered den nya slangen genom att täcka slutar med rena kylvätska. Placera klämmorna på slangen och tryck ändarna över beslaget. Swap upphör om slangen inte passar samt slangar ofta har olika inre diameter i varje ände. Dra åt klämmorna genom att komprimera en fjäderklämma med en tång eller med en mutter förare på Skruvstiftklämmorna.
4.
Fyll kylaren med en 50/50 blandning av vatten och kylvätska. Sätt tillbaka kylarlocket och starta Ford Mustang motorn. Kontrollera tätheten runt slanganslutningar och lägg kylvätska vid behov.

Tips och varningar


 • Återanvändning kylvätska om mindre än två år och frisk.
 • alltid lagra och bortskaffa kylvätska ordentligt genom att ta den till en insamlingsanläggning.


 • Relaterade artiklar


  hur man söker förslitning eller läckor på slangar och klämmor i en geo metro
  hur man avgör däckstorlek
  hur man inspektera avtappningspluggar
  hur du skyddar din bil från bucklor och Dings
  hur man konserverar, spara gas bränsle med din befintliga bil
  hur du justerar kopplingen i en Plymouth neon
  hur man underhåller en Kapell
  hur man roterar däck på en Acura Integra
  hur man torkar bilen när du beskriver
  hur man roterar däck på en toyota tundra