hur man dra åt eller byta kylvätska slangar i en Chrysler Sebring

hur man dra åt eller byta kylvätska slangar i en Chrysler Sebring

Utföra regelbundet underhåll på Chrysler Sebring håller den i trim. Kontrollera kyla slangar under hösten och våren genom att leta efter sprickor eller bubblor i slang. Byte av kylvätska slangarna på Chrysler Sebring är ett enkelt projekt som kräver grundläggande verktyg och ca 30 minuter

Du behöver:. .
Bil jack
Pallbockar.
Catch kan.
Skruvmejsel.
Tång.
Kniv.


1.
Kyla motorn i en timme efter körningen och ta bort kylarlocket. Lyft fronten på bilen med domkraften poäng bakom framhjulen och ställa bilen på pallbockar. Placera en fångst kan under kylaren avtappningspluggen och släppa tillräckligt med vätska för att hålla det läcker när du tar bort slangarna. Den Sebring använder en plastplugg pyskranen avlopp, var försiktig när du för att hålla den från strippa.
2.
Lossa slangklämmorna med en tång eller en mutter förare på skruvklämmorna. Flytta klämmor till mitten av slangen och dra eller vrida ändarna tills den är fri från beslag. Skär svårt slangar med en kniv och skala bort dem från bröstvårtan.
3.
Sätt klämmorna på ny slang och doppa ändarna i ren kylvätskan. Tryck slangen på beslag. Vänd slangen runt om kopplingen är för löst eller hårt som många slangar har olika diameter på varje ände.
4.
Dra åt klämmorna med en tång eller en mutter förare se till att inte skada slangen eller inredning med över åtstramning. Stäng avtappningspluggen vid behov och fylla kylaren med en 50/50 blandning av kylvätska och vatten.
5.
Tillbaka kylarlocket och starta Chrysler Sebring. Leta efter läckor runt kylaren och tillsätt kylmedel vid behov som systemet cirkulerar.

tips och varningar


 • kylvätska är livsfarlig för husdjur som lockas av sin smak. Förvara alltid används kylvätska i en sluten behållare och rensa alla droppar och spill runt arbetsområdet
 • Hot radiatorer är pressade. . Aldrig bort kylarlocket innan motorn har svalnat


 • Relaterade artiklar


  hur man bibehåller rätt däcktryck i bilen
  hur man byter en bils gaspedal kabel
  hur man kan bli av bil klistermärken
  hur man återställer lätt byta olja på Chevrolet 2500 diesel pickup
  hur man spola kylaren i en Ford Focus
  hur avimningsanordningar dina bilar framför skärmen i sekunder
  hur man rengör en headliner
  hur man kan eliminera lukt bil med en torktumlare ark
  hur man sätter kedjor däck snö på bilar på enkelt sätt
  hur man roterar däck på en Hyundai Sonata