hur man dra åt eller byta kylvätska slangar i en Chevy Camaro

hur man dra åt eller byta kylvätska slangar i en Chevy Camaro

Den Chevy Camaro har funnits länge men att ändra kyla slangarna är samma process för varje modell. Kontrollera slangarna på en Chevy Camaro på våren och hösten varje år sedan ersätt slangarna minst vart fjärde år. Byta ut slangarna är ett enkelt projekt som tar grundläggande verktyg och ca 30 minuter

Du behöver:. .
Domkraft
Pallbockar.
Catch kan.
Skruvmejsel.
Tång.
Kniv.


1.
Kyla motorn avstängd i minst en timme efter körningen. Jack främre delen av bilen med hjälp av domkraft poäng direkt bakom framhjulen och ställa Camaro på pallbockar. Placera en fångst kan eller hink under kylaren oljepluggen och släpp nog kylvätska för att hålla vätskan från att läcka när du tar bort slangen.
2.
Ta bort slangen genom att lossa klämman med tång på en fjäderklämma eller en mutter förare på skruvklämmorna. Skjut klämmor till mitten av slangen. Dra och vrid slangen tills den är fri från bröstvårtan. Kapa slangen avslutas med en kniv och pilla bort det sambandet om det är för svårt att ta bort.
3.
Skjut klämmorna på den nya slangen och doppa slangen slutar i rena kylvätskan. Tryck slangen på bröstvårtorna. Vänd slangen runt om det är svårt att komma upp på monteringen. Det är vanligt att slangar för att passa i bara en riktning.
4.
Dra åt klämmorna med en tång eller en mutter förare och fylla kylaren med kylarvätska. Sätt tillbaka kylarlocket och starta Chevy Camaro. Leta efter tecken på läckage och lägga kylvätska vid behov när det väl är i omlopp.

Tips och varningar


 • Återanvändning kylvätska om rent och mindre än två år gamla.
 • Håll
 • kylsmörjämne i förseglade containrar och rena spill snabbt. Kylvätskan är extremt farligt för husdjur som äter det.


 • Relaterade artiklar


  hur man rengör ett konvertibelt topp
  hur du kontrollerar din bil däckslitage
  hur man byter batteri i en Toyota Tacoma
  hur man gör en motorcykel plats
  hur ändrar termostaten i en Acura Integra
  hur du kontrollerar och fylla på batteriet Elektrolyten i ett Nissan Maxima
  hur man roterar däck på en Cheva Silverado
  hur man roterar däck på en Hyundai Santa Fe
  hur man byter batteri i en chevy corvette
  hur du tar bort en kulled på en bil