hur man dra åt eller byta kylvätska slangar i en Cheva lavin

hur man dra åt eller byta kylvätska slangar i en Cheva lavin

Skärpning eller byta kylning slangar på Chevy Avalanche är ett enkelt projekt som kräver grundläggande verktyg och ca 30 minuter. Chevy Avalanche levereras med flera olika motoralternativ inklusive diesel men alla använder samma enkla instruktioner för att ändra de kyl slangarna

Du behöver:. .
Catch kan
Skruvmejsel.
Tång.
Kniv.


1.
Låt lastbil svalna i minst en timme efter körningen. Ta bort de tre skruvarna på kylaren och lyft kåpan ifrån motorn. Ta bort kylarlocket och placera en hink eller fånga kan under avtappningspluggen.
2.
Tappa tillräckligt kylvätska från kylaren för att hålla vätska läcker när du tar bort slangarna. Lossa slangklämmorna med en tång för fjäderklämmor eller en mutter drivrutin för skruv klämmor. Flytta klämmor till mitten av slangen.
3.
Dra eller vrida slangändarna tills de är fria från bröstvårtan. Skär svårt slangar med en kniv och skala ände bort från kopplingen.
4.
Placera klämmor över den nya kylslangen och doppa slangen sluta i rena kylvätskan. Tryck slangen på nippeln. Vänd slangen runt om det är svårt att få på plats, många slangar bara passa på trucken på ett sätt.
5.
Dra åt klämmorna på montering med en tång eller en mutter förare. Tale inte skada slangen eller montering av över åtstramning.
6.
Stäng avtappningspluggen vid behov och fyll kylaren. Sätt tillbaka kylarlocket och starta Chevy Avalanche. Leta efter läckor och lägga vätska vara nödvändig, eftersom kylvätskan cirkulerar. Placera kåpan över kylsystemet och säkra den med tre skruvar.

tips och varningar


 • aldrig bort kylarlocket på en motor som är igång, så svåra brännskador är sannolikt.


 • Relaterade artiklar


  hur man köper en bil behå
  hur man återställer lätt byta olja på Chevrolet 2500 diesel pickup
  hur du gör din bil däck håller längre
  hur man gör en komplett kropp hiss
  hur man tvinnas bilbälte
  hur man gör en bil på obestämd tid
  hur man får ut av att vara fast i snön
  hur du fyller i vätskan Vindrutespolare i en Jeep Grand Cherokee
  hur du utför en motor spola i bilen
  hur man byter ett tändningslås