hur man dra åt eller byta kylvätska slangar i en Cadillac Escalade

hur man dra åt eller byta kylvätska slangar i en Cadillac Escalade

Byte av kylvätska slangar på en Cadillac Escalade är ett lätt jobb på någon av de motorer tillgängliga. Kontrollera kylvätskeslangarna två gånger per år och ersätta minst vart fjärde år. Skärpning och ersätter kylvätskeslangarna på en Cadillac Escalade kräver inte hissar upp bilen och tar cirka 30 minuter

Du behöver:.
Catch kan
. Skruvmejsel.
Tång.
Kniv.


1.
Låt motorn svalna i minst en timme efter körningen. Placera en hink eller fånga kan under avtappningspluggen och släppa ut tillräckligt kylvätskan att kunna ta bort slangarna utan att läcka. Övre slangen ersättare behöver lite vätska avlägsnas medan lägre slangarna behöver kylaren dräneras.
2.
Använd tång eller en mutter förare att lossa slangklämmorna och dra ner dem i slangen tills de rensa bröstvårtan. Dra eller vrida slangändarna tills de klart kontakten. Kapa slangen avslutas med en kniv om den inte glider av lätt.
3.
Doppa ändarna på den nya slangen i ren kylarvätska och placera klämmor över varje ände. Tryck slangen på bröstvårtorna, vrid slangen runt om den inte glider på lätt. Slangar är ofta olika mått på varje ände och bara passar på ett sätt.
4.
Dra åt slangklämman med hjälp av tång på en fjäderklämma eller en mutter förare. Se till att avtappningspluggen är stängd och fylla kylaren med kylarvätska. Stäng av systemet genom att ersätta kylarlocket och slå på lastbilen på. Lägg kylvätska som behövs när systemet cirkulerar.

Tips och varningar


 • kylvätskan är återanvändbar om inte smittade, eller mer än två år.
 • Husdjur och andra djur kommer att förbruka kylarvätska, som är dödlig. Alltid förvara kylsmörjämne i en behållare med lock och städa upp några droppar och spill.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan kontrollera bilen nivåer motorns kylvätska
  hur man får tillbaka din nya bil lukt
  hur man inspektera däck på en Chrysler Town & Country
  hur man installerar ett tändstift
  hur du justerar kopplingen i en Hyundai Sonata
  hur man byter en vindrutespolarvätska flaska
  hur man förbereder torkarblad för vintern
  hur man roterar däck på en Saturn ion
  hur man rengör din terminaler bilbatteri
  Hur får man en bra affär på däck