hur man dra åt eller byta kylvätska slangar i en Acura Integra

hur man dra åt eller byta kylvätska slangar i en Acura Integra

Byte av kylvätska slangarna på en Acura Integra är ett snabbt projekt som håller bilen lämnar du på sidan av vägen. Kontrollera kylvätskan slangar på våren och en gång på hösten. Variationer i motoralternativ och år modell alla använder samma instruktioner, måste dock slangstorlekar verifieras med Acura Integra drivrutinerna manuellt

Du behöver:.
Domkraft
Pallbockar.
Catch kan.
Skruvmejsel.
Tång eller mutter förare.
Kniv.


1.
Låt motorn svalna. Jack bilen upp med hjälp av domkraft poäng bakom framhjulen och placera bilen på pallbockar. Ta bort kylarlocket och placera en hink eller fånga behållare under kylaren kontakten och slangar. Öppna i avloppet och att det finns tillräckligt kylvätska ur kylaren för att hålla den från att läcka från slangen.
2.
Lossa slangen i båda ändarna genom att nypa ihop ändarna fjäderklämma eller med en mutter Föraren beroende på vilken typ av överfall på plats. Dra slår ned slangen tills den har läkt bröstvårtan. Fullt dränera kylaren för att ersätta bottendelen slangar, som bara kan nås från bilens undersida.
3.
dra eller vrida slangen tills den släpper från anslutande slutet. Slit slangen med en kniv och skala tillbaka den om den inte kan frigöras för hand. Rengör båda slangändar och inspektera från sprickor eller skador, byt slitna slangar omedelbart
4
Trä klämmor över båda ändarna av den nya slangen och doppa ändarna i rena kylvätska för att göra det. . lättare att glida in på bröstvårtan. Skjut slangen på den anslutande ändarna, vrid slangen runt om ändarna inte ansluter lätt. Många slangar är lite olika diametrar på ändarna och passar bara på ett sätt.
5.
Dra åt klämmorna med tång eller mutter förare. Stäng i avloppet om öppna och fylla på kylaren med rent kylvätska. Sätt tillbaka kylarlocket och starta motorn av Acura Integra, lägga till ytterligare kylvätska efter behov.

Tips och varningar


 • försiktig när kontroll kylvätska nivåer normala temperatur och alltid stänga av motorn för att hålla från kontakt med rörliga delar.


 • Relaterade artiklar


  hur man läser oljestickan i en Acura Integra
  hur man inspektera däck på en Cheva corvette
  hur man kan stoppa en bil från att förlora makten
  hur du kontrollerar och fylla på batteriet Elektrolyten i ett Chevy Camaro
  hur man söker förslitning eller läckor på slangar och klämmor i en Toyota Corolla
  hur ändrar termostaten i en Acura Integra
  hur man rengör en bil efter en ny lack
  hur man trycklöst en bränsleledning
  hur man byter olja i en Cadillac Escalade
  hur man installerar ett tändstift