hur man byter packning för ventilkåpa i en Ford Taurus

hur man byter packning för ventilkåpa i en Ford Taurus

Oavsett om de köps som en familj sedan eller en tjänstebil, erbjuder Ford Taurus en rymlig hytt och elegant kropp stil. Den komfort som det erbjuder är viktigt, men endast om underhållet hålls. Om du har ägt din Ford Taurus en stund kan det vara dags att utföra underhåll, vilket bör innebära byte av packning för ventilkåpa
1.
Köp ditt material från din lokala bildelar butik. Denna process kräver inte att delar som är specifika för Ford Taurus används. När du har köpt delarna, låt din motor svalna och lyft huven.
2.
Koppla ur batteriet terminalen. Ta till höger kåpa vent skärmen topp förlängning. Koppla loss motorns kablar kontroll sensorn från tändspolen, sedan lossa tändspolen. Håll ner skruvarna och ta bort spolar för att komma åt tändstiften.
3.
Koppla de elektriska anslutningarna från insugsgrenrörets löpare ställdon. Lossa ställdonet behålla skruvarna. Ta bort tändkablarna, ventil bultar täcka och ventilkåpan. Koppla vänster trådarna sida spole och tändkablarna.
4.
Bort den uppvärmda positiva vevhusventilation (PCV) ventil. Ta bort den uppvärmda kontakten syrgasgivarens och differenstrycket Feedback EGR (DPFE) sensor. Ta bort pluggen tändtransformatorn och dess kabelnät och fäste. Ta bort bultarna ventilkåpan, ventilkåpan och den gamla ventilen packning. Rengör ventilkåpan sittgrupp med fordonsmotor renare och placera den nya packningen i packningen sittgrupp.
5.
Tillbaka de delar som togs bort och kopplas bort genom att vända stegen. Byt ut ventilen packning och dra åt skruvarna, i tur och ordning, se till att inte för hårt. Byt tändtransformatorn kontakten och dess kabelnät och fäste, den uppvärmda PCV ventilen, den uppvärmda syrgasgivarens kontakten och DPFE sensorn.
6.
Återanslut batteriet sladdar och tändstift. Anslut elektriska kopplingar tillbaka till de många löpare ställdon. Fäst ställdonet tillbaka med skruvarna som togs bort. Anslut motorns kablar kontroll sensorn till tändspolen och sedan fästa tändspolen. Anslut batteriet batteriet.
7.
Kontrollera oljestickan för att bestämma oljenivån och fyll olja behållaren för att se till att bilen har tillräckligt med olja i den. Starta bilen och låt den gå på tomgång ett tag.


Relaterade artiklar


hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en kvicksilver bybo
hur man gör en luftrenare bil luft
hur man roterar däck på en Plymouth Voyager
hur man byter ett däck på en gaffeltruck
hur man byter batteri i en Toyota Corolla
hur man inspektera däck i en Honda Accord
hur man gör en gata rättslig golfbil
hur man rengör bilen med hem ingredienser
hur du gör din bil däck håller längre
hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en Cheva corvette