hur man byter ett horn i en Chevy Cobalt

hur man byter ett horn i en Chevy Cobalt

Den Chevy Cobalt är en kompakt bil som tillverkas av Chevrolet början under 2004. The Original Equipment Manufacturer horn är en post som entusiaster ofta ersätta med en mycket högre eftermarknaden horn i en Chevy Cobalt. Detta är en enkel procedur, du behöver bara några få verktyg

Du behöver:
Nya horn kit
. . 5 till 6 m
 av 16-kabel med kaliber.
8mm hylsnyckel.
Wire VECKARE /strippa.


1.
Ta bort skruvarna från förarens sida strålkastare med en stjärnskruvmejsel och ta ut strålkastare. Den exakta placeringen och typer av skruvar varierar från år.
2.
Leta den ursprungliga tillverkarens horn. Den Chevy Cobalt har ett enda horn som sitter under förarsidan strålkastare fäste och ram. Det är i skillnaderna i framför ratten väl och bakom front.
3.
Koppla bort nätkontakten från hornet, ta ut fästbulten med en 8mm hylsnyckel och bort den ursprungliga horn. De flesta eftermarknaden horn kit använda två horn så att du inte kommer att kunna använda den ursprungliga monteringsplats. Hitta en stabil plats med minimal vibration och montera horn med en skruv som är 8 mm eller mindre.
4.
Splice den ursprungliga par trådar till två horn hjälp av en tråd VECKARE /stripper enligt anvisningarna för den nya hornen. Satsen bör omfatta kontakter som du behöver. Generellt kommer du att skarva en Y koppling till det ursprungliga par trådar att producera två ledarpar. Varje par kommer att sedan ansluta till en av de nya hornen.
5.
Testa nya hornen för att säkerställa att de fungerar.
6.
Installera förarsidan strålkastare genom att vända på förfarandet som du använde i steg 1.


Relaterade artiklar


hur man läser oljestickan i en Cheva Silverado
hur man köper fresheners bil luft
hur man tvättar en sportbil
hur du lägger motorolja
hur man rensa bort en ATV förgasare
hur man inspektera däck i en Ford F-serie
hur man byter batteri i en Oldsmobile Alero
hur man i detalj redogöra för trim på din bil
hur man identifierar olika typer av fordonsvätskor
hur man spola kylaren i en geo tracker