hur man byter ett horn i en Cadillac Escalade

hur man byter ett horn i en Cadillac Escalade

Cadillac Escalade är en full-size SUV (SUV) från General Motors och har varit i produktion sedan 1999. Escalade ägarna önskar ofta att ersätta Original Equipment Manufacturer horn med mycket högre eftermarknad horn och här är hur
1.
Leta original tillverkarens horn genom att skjuta under framsidan av Escalade. Hornen på Escalade är väl dolda och ligger mellan strålkastarna och dimljus precis bakom svart gummi känga för strålkastare.
2.
Lossa bultarna med en 8 mm hylsnyckel och koppla loss nätkontakten från hornet. Du bör nu kunna ta bort den ursprungliga horn. Upprepa detta steg för horn på den andra sidan.
3.
Montera det nya hornet med hjälp av muttrar och brickor som kom i paketet. Du ska kunna enkelt montera den nya horn i den gamla parentes om din utrustning är en direkt fabrik ersättare. Men vissa horn kit ger stora luft horn som kommer med kompressorer som du kan behöva installera i en icke-standard plats.
4.
Anslut ström kontakterna till den nya hornen använder den gamla kabelstammen att behålla fabriken ledningar om möjligt. Några eftermarknaden horn kit kan innehålla en anpassad kabelstam som kommer att kräva att du använder en tråd /VECKARE splitter för att ansluta ledningarna.
5.
Testa nya hornen för att säkerställa att de fungerar . Ett horn är en hög ton och en är en låg ton så det ska vara enkelt att avgöra om båda arbetar. Var medveten om att hornen som använder en kompressor kommer att bli extremt hög.


Relaterade artiklar


hur ändrar termostaten i en Nissan Pathfinder
hur du ändrar din egen motorolja
hur man skyddar en bil under en orkan
hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en Ford F-serie
hur man avfetta en bilmotor
hur man byter batteri i en GMC Sierra
hur du tar bort bromsdamm från aluminiumhjul
hur man vända rullfilm Färgtoning
hur du vaxa din bil.
hur du kontrollerar och byter ut kablarna bilbatteri