hur man leta efter förslitning eller läckor på slangar och klämmor i en Plymouth Voyager

hur man leta efter förslitning eller läckor på slangar och klämmor i en Plymouth Voyager

Utföra regelbundna underhåll, som att kontrollera slangar och klämmor för slitage och läcker, kommer att hjälpa din Plymouth Voyager prestera bättre och spara pengar på reparationer räkningar. Mekanik rekommenderar att du kontrollerar dina slangar och klämmor vid varje oljebyte eller varje 3 månader
1
Flytta. . Plymouth Voyager i en väl upplyst område där du lätt kan se och nå motorrummet. Låt fordonet svalna innan du inspekterar slangar och klämmor så att du inte bränner dig själv under kontrollprocessen.
2.
Hitta de övre och undre kylarslangar, som går från kylaren på motorn och från kylaren på ditt grenrör. Kylslangen körs från kylaren till din insugningsrör. Värmaren slangar löper från kylaren till baksidan av motorblocket, gör som slangar bifogas insugningsröret.
3.
Använd dina händer för att köra fulla längden på varje slang . Var uppmärksam på hur slangen känns: det bör vara fast, inte mjuk eller smidig. Om du känner mjukhet eller så kan du enkelt nypa slangen med lite ge, måste den bytas ut.
4.
Nyp i slutet av varje slang och försöka känna åsar eller luckor inne i slangen. Om du känner gropar eller åsar, att slangen inte från insidan och behöver bytas.
5.
Torka varje slang med en ren vit trasa för att avlägsna fett och olja så att du kan bättre se slangarna. Leta efter små sprickor och tårar. Byt ut alla slangar som sådana brister i dem.
6.
Titta på varje klämma. Se till att de sitter åt och håller fast slangarna på plats, men är inte så hårt de klämmer in i slang. Använd en skruvmejsel för att dra åt eller lossa klämmorna som behövs.
7.
Dra Plymouth Voyager till en ren och torr yta och låt den gå i flera minuter. Inspektera området under fordonet för att se om du kan se några tecken på läckage. Reinspect slangarna, letar efter fukt eller något tecken på läckage vid klämmorna. Justera eller byt de delar detta.

Tips och varningar


 • Varje gång du byter en slang i din Plymouth Voyager, ersätta de klämmor som säkerställer att slangen på plats i samtidigt.
 • Ta slangar och klämmor med dig för att köpa ersättare så att du kan köpa exakt delar du behöver.
 • Inspektera höga slangen broms på 1991 Plymouth Voyager. Det erinrades för att inte i skårade slut, vilket gör att fordonet att läcka hydraulolja. Slangen måste bytas ut.
 • Kontakta din återförsäljare för att få din 1996 Voyager fast. Det finns ett återkallande på plats för tanken välta ventil. Det behöver ersättas, och rollover ånga slangen måste omdirigeras.


 • Relaterade artiklar


  hur du fyller i vätskan Vindrutespolare i en Cheva Silverado
  hur du fyller i vätskan Vindrutespolare i en Lincoln Navigator
  hur man byter olja i en Dodge intrepid
  hur man använder en bil punkt fil
  hur man byter en baklykta på en Dodge Caravan
  hur man kan anpassa en kamrem
  hur man väljer ett bolag Auto Transport
  hur man öppnar en frusen lås
  hur man byter olja på bilen
  hur du tar bort en trasig stud lug nut