hur man söker förslitning eller läckor på slangar och klämmor i en Ford Taurus

hur man söker förslitning eller läckor på slangar och klämmor i en Ford Taurus

Utföra grundläggande underhåll, som att kontrollera dina slangar och klämmor för skador och läckage, kommer att hjälpa din Ford Taurus köra bättre och mer effektivt, oavsett vilket år din bil är. Mekanik rekommenderar att du kontrollerar din slangar och klämmor gång var tredje för att undvika misslyckanden på vägen. Kontrollera slangar och klämmor för slitage när bilen är kall
1
Inspektera varje slang för sprickor, frisions eller små tårar. Om du hittar några måste skadad slang ska omedelbart bytas ut. Torka bort fett före Kontrollera dina slangar och klämmor så att du enkelt inspektera delarna.
2.
Kör ner händerna i slangarna för att se de känner fasta, inte mjuka eller följsamma. Om slangarna är mjuk, ersätta dem för att förhindra ett misslyckande.
3.
Squeeze varje slang i båda ändar och uppmärksamma hur slangen känns. Försök att avgöra om du kan känna upphöjningar när du nypa ändarna på slangen, eftersom det är en indikation slangen inte från insidan och behöver bytas ut.
4.
Kontrollera ändarna på varje slang för att se den helt är ansluten och inte sakta glider gratis.
5.
Använd en skruvmejsel för trivsam upp klämmorna på slutet av varje slang. Beroende på det år du Ford Taurus, behöver du en stjärnskruvmejsel eller en skruvmejsel för att göra detta. Se till att klämman är ombonad men inte för hårt. Om du klämmorna för mycket, kan du skapa en tår eller reva i ytan på slangen.
6.
Starta bilen och flytta den till en plats som är torr och ren så Du kan se om finns någon läcka. Låt Ford Taurus gå under ca 5 minuter, därefter inspektera underlaget. Om du ser flytande, har du en läcka.
7.
Kontrollera slangar och klämmor igen för att se om du kan avgöra var läckan kommer ifrån. Använd dina händer för att köra ner slangen för att känna efter källan till fukt. Byt att slang och klämma.

Tips och varningar


 • övre och undre kylarslangar löpa från kylaren till motorn, och från radiatorn till avgasrör .
 • kylslangen går från din radiator till insugningsrör, och kan finnas på passagerarsidan av din motorrummet nära grenröret.
 • Värmeslangarna köras från din radiator på baksidan av motorblocket, gör som slangar bifogas insugningsröret.
 • När du byter ut alla slangar i din Ford Taurus alltid tillbaka klämmorna som håller den på samma gång. är
 • I vissa 1990 modeller av Taurus, slangen från vattenpumpen i direkt anslutning till värmaren kärnan. Detta lägger alltför stor press på värmaren kärna och orsaka fel. Installera en flödesbegränsare i slangen för att förhindra detta misslyckande.


 • Relaterade artiklar


  hur man kör in i en biltvätt
  hur du fyller i vätskan Vindrutespolare i en Pontiac Bonneville
  hur du fyller i vätskan Vindrutespolare i en saturn ion
  hur man kan kontrollera bilen axel stövlar
  hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en Chevy Cobalt
  hur man sand bilen stötfångare
  hur du tar bort färg från ett bälte
  hur man byter kupéfilter i en PT Cruiser
  hur man läser oljestickan i en Ford Mustang
  hur man läser oljestickan i en Chevy Camaro