hur man söker förslitning eller läckor på slangar och klämmor i en Ford Mustang

hur man söker förslitning eller läckor på slangar och klämmor i en Ford Mustang

Utföra grundläggande underhåll, som att kontrollera dina slangar och klämmor för skador och läckage, kommer att hjälpa din Ford Mustang köra mer effektivt, oavsett vilket år din bil är. Mekanik rekommenderar att du kontrollerar din slang och klämmor gång var 3 månader för att undvika fel på vägen
1
<. . br> Inspektera varje slang för sprickor, frisions eller små tårar. Om du hittar några, måste slangen bytas ut omedelbart. Du kan behöva använda en trasa för att torka slangar och klämmor fri från fett och olja för att utföra detta underhåll.
2.
Nyp i slutet av varje slang i din Impala och försöka känna åsar eller luckor inne i slangen. Känsla gropar eller vallar innebär att slangen är inte från insidan och behöver bytas.
3.
Kör ner händerna i slangarna för att kontrollera att slangarna känna företaget, inte mjuk eller böjligt . Om slangarna är mjuk, byt ut dem för att förhindra ett misslyckande. Slangarna på en Cheva Impala bör företaget till kontakt, inte mjuk alls.
4.
Kontrollera ändarna av slangarna för att se till att de är ordentligt på plats. Kontrollera klämmorna samtidigt se till att de är ombonad och håller slangen på plats utan att klämma den, vilket kan orsaka riva och läckor. Justera klämmorna med en skruvmejsel. Byt alltid ut klämmorna när du byter en slang i din Ford Mustang.
5.
Flytta Ford Mustang till en ny plats och låt den gå i flera minuter. Kolla sedan under Ford Mustang för några tecken på läckage. Gör eventuella justeringar måste du stoppa läckor.

Tips och varningar


 • din övre och undre kylarslangar löpa från kylaren till motorn, och från kylaren till grenröret.
 • kylslangen går från din radiator till insugningsrör, och kan finnas på passagerarsidan av din motorrummet nära grenröret.
 • Värmeslangarna köras från din radiatorn baksidan av motorblocket, gör som slangar bifogas insugningsröret.
 • Kontrollera Ford Mustang's slangar och klämmor när motorrummet är coolt att undvika att bli bränd.


 • Relaterade artiklar


  hur du justerar kopplingen i en Mitsubishi Galant
  hur man gör enkla saker att spara gas
  hur man identifierar lampa nummer för strålkastare ersättare i bilar
  hur man läser oljestickan i en Chrysler Sebring
  hur man byter batteri i en saturn ion
  hur man byter batteri i en Honda Prelude
  hur du ändrar hjulen på en bil
  hur man kan förhindra vindrutan sprickor från att sprida sig
  hur du tar bort rost på en bil med en sandblästern
  hur att förstå hur fordonet säkringar arbete