hur man söker förslitning eller läckor på slangar och klämmor i en Dodge Durango

hur man söker förslitning eller läckor på slangar och klämmor i en Dodge Durango

Dodge rekommenderar att du har din slangar och klämmor utvärderas varje gång du har alla tjänster som utförts på din Durango. Var proaktiv och inspektera slangar och klämmor för att förebygga problem innan de uppstår. Ägna särskild uppmärksamhet åt slangar nära hög värme källor som grenröret
1
visuellt. . kontrollera varje slang, inspektion efter sprickor, frisions eller liten tårar. Söka någon av dessa innebär att slangen behöver bytas omedelbart. Du kan behöva använda en trasa för att torka slangar och klämmor fri från fett och olja för att utföra detta underhåll.
2.
Nyp i slutet av varje slang i din Impala och försök att känna åsar eller luckor inne i slangen. Känsla gropar eller vallar innebär att slangen är inte från insidan och behöver bytas.
3.
Kör ner händerna i slangarna att se till att slangarna känna företaget, inte mjuk eller smidig . Om slangarna är mjuk, byt ut dem för att förhindra ett misslyckande. Slangarna på en Dodge Durango bör företaget till kontakt, inte mjuk alls.
4.
Inspektera ändarna av slangarna för att se till att de är ordentligt på plats. Kontrollera klämmorna samtidigt se till att de är ombonad och håller slangen på plats men utan att klämma i slangen vilket kan orsaka riva och läckor. Justera klämmor med hjälp av en skruvmejsel.
5.
Flytta Dodge Durango till en ny plats och låt den gå i flera minuter. Kontrollera igen efter tecken på läckage eller skador på slangar, klämmor och nedanför Durango. Gör eventuella justeringar du behöver för att stoppa läckor.

tips och varningar


 • Ta slangar och klämmor med dig att hitta det exakta reservdelar för att passa din Dodge Durango.
 • Byt alltid klämmorna varje gång du byter en slang i din Dodge Durango.
 • kylarslangar löpa från kylaren till motorn. Kontrollera också de två Värmeslangarna som löper från kylaren till baksidan av motorblocket, samt slangar bifogas insugningsröret.
 • Kontrollera din Impala's slangar och klämmor när motorrummet är coolt att undvika att bli bränd.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter batteri i en Ford F-serie
  hur du tar bort färg från ett bälte
  hur man kan kontrollera en bils transmissionsolja
  hur du fyller i vätskan Vindrutespolare i en Oldsmobile Alero
  hur du gör din bil längre
  hur man tillämpar ett fönster toning kit
  hur man roterar däck på en geo metro
  hur man förbereder för vinterkörning
  hur ändrar vätskan Vindrutespolare i en Toyota Corolla
  hur man lyfta upp en ram för bil anpassning