hur man söker förslitning eller läckor på slangar och klämmor i en Chrysler brännande

hur man söker förslitning eller läckor på slangar och klämmor i en Chrysler brännande

Utföra grundläggande underhåll, som att kontrollera dina slangar och klämmor för skador och läckage, kommer att hjälpa din Chrysler Searing köra bättre och mer effektivt, oavsett vilket år din bil är. Det är i allmänhet rekommenderas du kontrollera slangar och klämmor var 2 till 3 månader
1
Flytta Chrysler. . Sebring i en väl upplyst område där du enkelt kan se och nå motorrummet. Låt fordonet svalna innan du inspekterar slangar och klämmor så att du inte bränner dig själv.
2.
Använd dina händer för att köra fulla längden på varje slang. Var uppmärksam på hur slangen känns: det bör vara fast, inte mjuk eller smidig. Om du känner dig mjukhet, eller så kan du enkelt nypa slangen med lite ge, måste slangen bytas ut.
3.
Pressa i slutet av varje slang och försöka känna åsar eller luckor inuti. Om du känner gropar eller åsar, att slangen inte från insidan och behöver bytas.
4.
Torka varje slang med en ren vit trasa för att avlägsna fett och olja så att du kan bättre kontrollera slangarna. Leta efter små sprickor och tårar, och ersätt slangar som sådana defekter.
5.
Titta på varje enskild klämma. Se till att de sitter åt och håller fast slangarna på plats, men är inte så hårt de klämmer in i slangen. Använd en skruvmejsel för att dra åt eller lossa klämmorna som behövs.
6.
Dra Sebring i en ren, torr och låt den gå i cirka 5 minuter. Inspektera området under bilen för att upptäcka eventuella läckage.
7.
Reinspect slangarna till platsen fukt, eller tecken på läckage vid klämmorna. Justera eller byt dessa delar därefter. Varje gång du byter en slang i din Sebring, byt ut klämmor som säkrar att slangen på samma gång.

Tips och varningar


 • övre och undre kylarslangar går från kylaren till motorn, och från radiatorn till grenröret.
 • kylslangen körs från kylaren till insugningsrör, och kan finnas på passagerarsidan av din motorrummet nära grenröret.
 • Värmeslangarna köras från din radiator på baksidan av motorblocket, precis som de slangar som bifogas insugningsröret.
 • Observera att värmaren kärna ansluter till kylsystemet bredvid brandväggen på passagerarsidan av Chrysler Sebring i vissa 2000 modeller. Kolla denna slang ofta, som vatten har varit känt att tränga in i kabinen från ett läckande slang.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter generatorn på en 2001 chevy kavaljer
  hur man vakuum en bil
  hur du lägger transmissionsolja till bil
  hur fett en kulled på en bil
  hur man kan jämföra kallt insugningssystem
  hur man byter en bils gaspedal kabel
  hur man spola kylaren i en Cheva Silverado
  hur man rengör en bil instrumentbräda
  hur man får leveranser till sand en bil
  hur man spola kylaren i en Mazda6