hur man byter vindrutetorkare i en GMC Sierra

hur man byter vindrutetorkare i en GMC Sierra

Om du har en GMC Sierra pickup, då du äger en full-size pickup med mycket bogsering och terrängförhållanden förmågor. Om du har en tendens att använda din Sierra ofta, då du kommer att behöva ersätta vindrutetorkare på årsbasis. Du kan använda SilBlade vindrutetorkarna på din GMC Sierra
1
Köp FlexBlade typ av SilBlade torkdukar för. din GMC Sierra från tillverkarens webbplats. Du kommer att beställa 22-tum som om du har en Sierra tillverkade efter 2000. Med FlexBlade behöver du inte en extra adapter för installation.
2.
Placera Sierra vindrutetorkare vertikalt för enklare åtkomst. Hålla bilen avstängd under hela installationen. Du kan också behöva en trappstege för att göra utbytet.
3.
Pressa bifogade adaptern på gammal uppsättning av vindrutetorkare. Detta kommer att frigöra gamla set och gör det enkelt för dig att dra ut det från torkararmarna.
4.
Hitta bifogade adaptern på den nya uppsättningen av vindrutetorkare. Ta bort plastskyddet för att installera den nya vindrutetorkare. Du då kommer att glida kroken arm torkarna i adaptern. När de väl har installerats fullständigt, du kommer att höra ett klickande ljud. Upprepa processen för passagerarsidan vindrutetorkaren.

Tips och varningar


 • SilBlade Varumärket Torkarna levereras med en 5-års garanti. Denna garanti skyddar mot alla produkter defekter som kan uppstå under en 5-årsperiod av normal användning.
 • Kom ihåg att testa ditt nyinstallerade Sierra vindrutetorkare. Dra lätt torkar se till att den hålls på plats. Du kan sedan starta bilen och använda vindrutetorkarna för att göra flera test passerar över vindrutan.


 • Relaterade artiklar


  hur man stämmer upp din bil och få bättre gas körsträcka
  hur man roterar däck på en Mitsubishi 3000GT
  hur man gör en bil på obestämd tid
  hur platsen tecknen ditt bilbatteri är död
  hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck på en Mazda6
  hur du tar bort trumman justering
  hur du fyller i vätskan Vindrutespolare i en Pontiac Grand Am
  hur man polera krom på en bil
  hur man kan kontrollera och ändra en bils luftfilter
  hur man spola kylaren i ett kvicksilver bybo