hur man byter vindrutetorkare i en Dodge intrepid

hur man byter vindrutetorkare i en Dodge intrepid

Från 1993 till 2004 producerade Dodge Intrepid, en stor fyra dörrars sedan. Om du äger en Intrepid, då är det troligt ett par år gammal och kan behöva vindrutetorkarna ersättas. För att göra detta kan du använda ersättning kit för Intrepid tillgängliga från Trico
1
Inköp. . den 22-tums torkare ersättning kit från Trico för Dodge Intrepid. Att ersätta kit är tillgänglig via Bilprylar s onlinebutik och passar alla modeller Intrepids. Den matchar armen exakt och kommer inte att kräva en extra adapter.
2.
Få dina vindrutetorkare klar för installation. Rengöra glaset och få torkarna till en vertikal ställning för enklare åtkomst. Dra torkarna borta från vindrutan samt vid utbyte. Se till att du stänger av tändningen innan du försöker att ersätta den delen.
3.
Ta bort den gamla torkarna genom att trycka ner på armen. Du ser en flik som du måste trycka på för att glida ut den gamla vindrutetorkare.
4.
Vänd torkar ersättning upp och ner. Du kommer att placera torkar för att driva ersätta i kroken av torkararmen. Tryck torkar helt i den arm kroken tills du hör att det klickar på plats.
5.
Tillbaka vindrutetorkarna på vindrutan. Låt vindrutetorkarna att köra några få pass i syfte att säkerställa att de fungerar ordentligt.

Tips och varningar


 • Du hittar andra vindrutan uppsättningar torkarblad ersättning för din Dodge Intrepid. Jämför Trico kit för att det set som tillverkas av Anco, Bosch och Tridon. Dessa uppsättningar kommer med sin egen uppsättning instruktioner.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan kontrollera och justera bälten bil kör
  hur man stämma upp en 2005 PT Cruiser
  hur man kan bli av hund lukt i en bil
  hur man bibehåller rätt däcktryck i bilen
  hur man byter bromsbelägg bil bromsar
  hur man koppla en drivlina
  hur man gör naturligt bilvax
  hur man håller regn / snö från din vindruta
  hur ändrar vätskan Vindrutespolare i en Toyota Camry
  hur du fyller i vätskan Vindrutespolare i en Toyota Highlander