hur man byter vindrutetorkare i en Chrysler Town & Country

hur man byter vindrutetorkare i en Chrysler Town & Country

Chrysler Town and Country har skillnaden av att vara en av de första moderna minibussar. Eftersom du sannolikt kommer att transportera din familj i minivan, du kommer att vilja se till att din vindrutetorkare vistelse i perfekt skick. Om du behöver byta ut din Chrysler Town and Country's vindrutetorkare, kan du använda Bosch ersättare
1
besluta om vilka vindrutetorkare du kommer att ersätta i din minivan. Om du planerar att byta ut alla torkare, du kommer att behöva en uppsättning för de främre vindrutan samt en ersättare torkare för den bakre.
2.
Köp Bosch vindrutetorkare ersättare för din stad och land. Du hittar dessa vindrutetorkare på Bildelar Warehouse webbplats. Du kan välja 18-tums ersättning uppsättning som passar Town and Country minibussar från 1990 till 2000.
3.
Ta bort den gamla uppsättningen vindrutetorkarna. Tryck på fliken på kortet, som du hittar i mitten av torkararmen. Håll ned fliken medan du ta bort den gamla vindrutetorkare. Dra torkar i en nedåtgående rörelse för att dra ut det med framgång.
4.
Använd Boschs DirectConnect System att ersätta din vindrutetorkarna. Bosch ersättning som kommer med den lätt att använda DirectConnect System, som låter dig byta ut Town and Country's vindrutetorkare på några sekunder. Sätt bladet i adaptern av torkararmen och dra bladet tills det är helt inne. Den kommer då automatiskt snäpper på plats.

Tips och varningar


Kom ihåg
 • att hålla tändningen medan ersätter vindrutetorkarna. Du kommer också att vilja ha torkarna i vertikalt läge och drog iväg från vindrutan.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort gammalt fett från hjullager
  Hur berätta om din bromsvätska har gått dåligt
  hur man håller ett omslag duk bil från att blåsa bort
  hur man byter tändstift
  hur man tvättar en sportbil
  hur du ändrar bromsbelägg och rotorer på en PT Cruiser
  hur man vinterförbereder en bils batteri
  hur man byter batteri i en Honda Prelude
  hur du justerar kopplingen i en Nissan Altima
  hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en Chevy Impala