hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck på en saturn ion

hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck på en saturn ion

Mellan 2003 och 2007, tillverkade Saturnus den kompakta bilen kallas Ion. För att ta bilen på din bil, se till att däcken på din Saturnus Ion är fyllda till rätt trycknivå. Ordentligt pumpade däck ger bättre gas körsträcka och styrning än de som är lite för full eller låg
1
. . Skaffa ett däck tryckmätare från en automatisk leverans butik. Du hittar ett brett utbud av tillgängliga alternativ, inklusive digitala mätare däcktryck som faktiskt kommer att läsa resultaten så att du inte behöver titta på mätaren.
2.
Kontrollera att din kalla däck innan du kontrollerar trycket. Värme gör luften att expandera, och detta kan artificiellt höja behandlingen. För bästa resultat, kontrollera däcktrycket först på morgonen.
3.
Vrid mössor bort av varje ventilspindlar. Dessa små, runda bitar av plast har ett sätt att hoppa runt om man tappar dem så se till att hålla dem på en säker plats.
4.
Fast manometern till dina däck en efter en. Du vet att du gör det rätt när du inte hör väsande från spindeln. Detta väsande innebär att luft läcker ut och att mätaren inte är att få rätt behandling, så se till att fästa manometern direkt på varje ventiler. Skriv ner varje tryckavläsningarna och se till att du markerar dem att veta vilket däck hade som tryck.
5.
Kontrollera att din lufttrycket i din Saturn Ion är mellan 26 och 34 psi , vilket är den rekommenderade nivån för den här kompakta bilen.
6.
Lägg lufttryck däcken som är låga med luftkompressor eller tömma trycket i däcken som har för mycket tryck.


Relaterade artiklar


hur man rengör en bil efter en ny lack
hur man kan bli av bil klistermärken
hur man polera en bil
hur man byter en bils luftfilter
hur man spola kylaren i en Nissan Sentra
hur man byter bil dörrlås
hur man köper fresheners bil luft
hur man undviker olyckor och spara pengar på glidmedel och oljebyte centrum
hur du kontrollerar terminaler i bilen
hur man kan kontrollera en bils tändkablarna