hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck på en VW Jetta

hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck på en VW Jetta

Efter att ha däcken pumpade till rätt tryck i din VW Jetta är en säkerhet och effektivitet fråga. I det förflutna, kontrollera trycket i däcken var en smärta eftersom du var tvungen att luta sig in och försöker läsa på ratten i en gammaldags mätare. Det är nu möjligt med en digital läsare
1
Skaffa en lufttrycksmätare. . . Använd en digital mätare om du vill visa en digital läsning eller har mätaren talar läsning för dig. Du kan få dessa på nästan vilken bildelar butik.
2.
Låt däcken på din Jetta svalna som friktion från att köra värmer upp däcken. Ju varmare dina däck får, desto mer luft inne kommer att expandera. Detta kommer att förvränga resultaten, vilket är något du inte vill.
3.
Bort och hålla reda på lock på din ventilspindlar. Tire ventilhattar har ett sätt att hoppa bort från dig. Förvara dessa på ett säkert ställe eller sätta dem i fickan.
4.
Tryck lufttrycksmätare på varje ventilspindeln. Du måste få rätt vinkel och tryck för att se till luft är inte bara fly. Tryck hårt och direkt över stammen. Tryck på "On" knappen, om du använder en digital mätare.
5.
Titta på den digitala displayen på din digitala displayen. Dra analog mätare av dina däck och titta på pinnen behandlingen. Lyssna noga för att höra tala lufttrycksmätare. Kanske du vill skriva ner resultaten så att du inte glömmer dem.
6.
Pumpa eller tömma din Jetta däck efter behov.
7.

tillbaka mössor till sina ventilspindlar.


Relaterade artiklar


hur man byter en fläktrem på en 1989 chevy nyck klassiker
hur man spola kylaren i en Pontiac Bonneville
hur vinterförbereder spolarvätska
hur man underhåller bilar för bränsleeffektivitet
hur man beräknar område rengöras genom vindrutetorkare
hur man byter batteri i en Nissan Sentra
hur man ladda luftkonditionering med freon i en Nissan Maxima
hur man fixar dimmigt strålkastare
hur man byter ett tändningslås
hur man spola kylaren i en VW Passat