hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i ett Saturn Vue

hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i ett Saturn Vue

Tire underhåll är viktigt med en Saturn VUE för att se till att du får bra gas körsträcka och hanteringen du förväntar dig. Kontrollera däcktrycket är något du kan göra själv ganska enkelt
1
Köp ett däck tryckmätare. . . Du kan gå old school och köpa en med ratten eller slag med posten som sticker ut under tryck. Du kan också gå futuristiska och köpa en talande mätare däcktryck som sparar dig från vindögd på en display.
2.
Låt dina däck svalna innan du testar trycket. Efter körning har friktion uppvärmd dina däck och luften inuti. Detta snedvrider trycket resultatet. Vänta över natten, om möjligt, och sedan gå ut på morgonen för att ta din tryckavläsningen.
3.
Ta bort kapsylerna från varje ventilspindlar. Förvara dessa på ett säkert ställe, eftersom de kan hoppa undan lätt.
4.
Skjut spårvidden är ventilen på stammen för varje däck på din Vue. Om du inte trycka i rätt vinkel eller vikt, hörs ett väsande ljud. Detta innebär att luften i dina däck är att fly. När du inte hör väsande längre bör lastprofilen visar trycket inne dina däck.
5.
Ta del av alla de resultat däcktrycket. Skriv ner dem och se till att du vet vilket däck som har som läser.
6.
Titta på om lufttrycket läsning som du just genomfört matcher med Saturnus rekommenderade betyg lufttryck. Saturnus säger för bästa resultat med VUE att du skall behålla 26 till 36 psi.

Tips och varningar


 • A 2008 Saturn VUE XE levereras med däck dimensionerade för P235/65R16 101S. "P" betyder att däcket är avsett för personbil användning. Den "235" är bredden på däcket i millimeter. Den "101S" betyder att varje däck kommer att kunna stödja u00A3 1. 819. eller 825kg. Denna information är viktig för ändamål viktfördelning. Om du bär på en stor bakre last, kan det vara för mycket för dina däck att hantera.


 • Relaterade artiklar


  hur du fyller i vätskan Vindrutespolare i en Toyota Highlander
  hur ändrar vätskan Vindrutespolare i en Ford Mustang
  hur du tar bort snurra märken och duk spindel på en bil
  hur man roterar däck på en Cadillac Escalade
  hur man byter olja för automatiska växellådor i en Cheva corvette
  hur man avgör däckstorlek
  hur man förbereder för en natt på remsan med pappas T-bird
  hur man rengör bildäck med matlagning spray
  hur man roterar däck på en Saturn ion
  hur man målar en ventilkåpan på en bil