hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en Toyota Camry

hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en Toyota Camry

En samvetsgrann Toyotas Camry föraren bör kontrollera graden av däck inflationen varje månad. Se till att däcken på din mellanstora bilar är fyllda till rätt tryck kan förbättra hanteringen och öka körsträcka man får ut av varje tank du köper
1.
avgöra vilka däck spårvidd är rätt för dig. Du kan köpa en standard penna eller sticka mätare, en som lyser upp för att kontrollera trycket på natten eller ett däck mätare som talar avläsningar dig.
2.
Läs om hur lufttrycksmätare fungerar . Standarden penna eller sticka däck mätare fungerar genom att du placerar lufttrycksmätare på stjälken ventilen på varje däck. Käppen dyker sedan ut med motsvarande tryck behandlingen. En mätklocka fungerar ungefär på samma sätt. Du placerar huvudet mätklocka på stjälken ventilen och trycket orsakar ratten att snurra så att du får rätt behandling. En digital eller talar lufttrycksmätare kräver att du placerar huvudet på stammen ventilen. Du ser sedan på mätaren för en digital display av trycket, eller lyssna på den digitala mätaren talar för att läsa dig trycket värde.
3.
Vänta tills däcken är kalla. Gör testet på morgonen eller innan du kör bil överallt. Friktion från körning ökar trycket på luften inne i dina däck, och detta kan förvränga resultaten.
4.
Ta av skruvlocket från spindeln i dina däck. Dessa kan gå vilse väldigt lätt, så se till att hålla det på en säker plats.
5.
Placera chefen för lufttrycksmätare på däcket ventiler i din Camry. Vänta ett ögonblick medan mätaren läser dina tryck, då kontrollera din press värde på mätaren.
6.
Se dina däck är fylld till rätt tryck. Toyota rekommenderar att däcken på Camry vara fyllda till 26 till 36 psi tryck.


Relaterade artiklar


hur man kan kontrollera en bils transmissionsolja
hur man byter en vindrutespolarvätska flaska
hur man förbereder för vinterkörning
hur att fylla vätska vindrutetorkare
Hur berätta om din bromsvätska har gått dåligt
hur man akta överföring garanti bedrägerier
hur du lägger differential fram vätska
hur man gör frost kostnadsfri lösning bilens vindruta
hur man byter torkarbladen på en Ford Taurus
hur man spola en icke-förseglade bil radiator