hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en Subaru Outback

hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en Subaru Outback

Lite oväntat katastrofer väntar runt varje hörn, även sådana som kräver en kontroll däcktryck. En kunniga Subaru Outback föraren vet ljudet och känslan när däcken inte är de rätta. För att garantera din säkerhet, är det bäst att stanna bilen omedelbart. Här är några steg du kan vidta för att kontrollera däcktrycket i din Subaru
1
Store en ficklampa och. . ett däck tryckmätare i handskfacket hela tiden. Detta gör att du kan kontrollera din luft i alla förhållanden.
2.
Ta bort spindeln mössor av dina däck och placera mäta ordentligt över öppningen tills du inte längre hör luft som kommer ut. Oavsett vilken typ av mätare du har, ett företag tätning ger dig en korrekt behandling.
3.
Titta på sidan av dina däck, med hjälp av din ficklampa om det behövs, för att hitta däckets rekommenderade högsta och lägsta däcktrycket. Subaru rekommenderar ett bibehållet tryck om minst 26 psi och inte mer än 36 psi för crossover Outback. PSI står för pounds per kvadrattum av trycket.
4.
Release lite luft och kontrollera trycket om dina däck är överdrivet stort. Detta är en fara eftersom det främjar blow-outs i däck. Tryck ner stiftet i mitten av ventilspindeln att släppa ut luft, och vara noga med att inte böja stiftet.
5.
Kör till en närliggande bensinstation eller till ditt hem luftkompressor Om lufttrycket i däcken är lågt. För lågt lufttryck är också en orsak till olyckor på väg och bör hanteras varsamt. Om möjligt, kör sakta längs kanten av vägen med din varningsblinkers på om du kör på natten tills du hittar en luftpump.

tips och varningar


 • 2008 Subaru Outback kommer tillverkas med P225/55R17 95V däck, vilket innebär varje däck klarar vikt laster på upp till u00A3 1. 521.


 • Relaterade artiklar


  hur du justerar kopplingen i en VW Beetle
  hur man rengör bildäck
  hur man spola kylaren i en Saturn Vue
  hur man torkar bilen när du beskriver
  hur man byter en glödlampa i en strålkastare
  hur man kan kontrollera 10 viktiga saker på din bil
  hur till check-differential fram vätska
  hur man byter tändstift i en Lincoln Navigator
  hur man beräknar koncentrationen av kylvätskan i en bil
  hur schampo bilens mattor