hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck på en Honda Prelude

hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck på en Honda Prelude

Honda Prelude är en mångsidig bil som är respekterad för sin stora gas körsträcka samt dess förmåga att vara en högpresterande bil. Oavsett vad du behöver från den här bilen, du vill säkra högsta kvalitet från den. En ofta förbisedd sätt att förbättra gas körsträcka och prestanda är att ha tillräckligt däcktrycket
1
Låt dina Förspel till. vila i minst en timme efter körningen. Även en liten mängd bilkörning orsakar tillräckligt däck friktion för att värma upp dem och ändra själva däcktrycket. Låta däcken cool eliminerar denna anomali.
2.
Ta bort alla fyra ventilspindeln locken från däcken. Dessa små svarta tips kan skruvas med fingrarna.
3.
Hitta tillverkarens rekommenderade däcktrycket gjutna på sidan av gummi. Detta kommer att bli en högsta och lägsta psi mätning dina däck ska ha för bästa prestanda. Honda rekommenderar att hålla lufttrycket i drivhjulen på Prelude mellan 26 och 34 psi.
4.
Placera den öppna änden av dina däck tryckmätare över ventilspindeln och tryck hårt. Det kommer att finnas en liten mängd luft läcker, så flytta mätaren tills detta slutar. Detta är en signal om en bra anslutning.
5.
Jämför din nuvarande lufttryck till det rekommenderade trycket. Lägg till eller ta bort luft baserat på tillverkarens förslag. Upprepa dessa steg för alla fyra däcken.

Tips och varningar


 • 2008 Honda Prelude är tillverkad med 205/50R16 87V däck standard på alla modeller. Den "87" i däcken innebär Prelude inte är byggd för att bära så tunga vikter som andra modeller av fordon, som 87 är en lägre däck viktbelastning än många andra däck underhålla.


 • Relaterade artiklar


  hur man roterar däck på en kvicksilver bybo
  hur du lägger freon till 1994 Plymouth Voyager
  hur man byter torkarbladen på en Ford Taurus
  hur man tvättar bilen i två minuter vid en biltvätt
  hur du tar bort gammalt fett från hjullager
  hur man inspektera däck på en Chrysler Town & Country
  hur du gör din bil däck håller längre
  hur man kan bli av en dålig lukt i en bil
  hur man återställer byta olja ljus 1994 impala och kapris
  hur man får grundläggande bilhandlare utrustning