hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck på en Honda CR-V

hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck på en Honda CR-V

Honda CR-V har många förmåner och attraktiva attribut, däribland sin kompakta storlek, bränsleeffektivitet, skön insida och suverän stötupptagning för smidig bilkörning. Men vilket är fallet med någon crossover SUV, kan det inte ta hand om sig själv. Med rätt bil på dina däck, säkerställer en njutbar upplevelse på vägen
1
Införskaffa information om däck . För däck som ursprungligen kom med fordonet, kommer informationen att permanent stationerad på bilen, vare sig i dörrkarmen, i handskfacket eller på bagageluckan. Honda rekommenderar hålla däcktrycket på CR-V mellan 28 och 36 för optimal prestanda.
2.
Använd din luft mätare för att avgöra det aktuella trycket i varje däck. Skruva ur ventilen på däcket och tryck mätaren stadigt mot öppningen. Om du hör ett väsande ljud, betyder det luft läcker ut och du ska trycka mer säkert mot öppningen. Spela in trycket för varje däck och jämföra värdena med de rekommenderade nivåerna för däcken.
3.
Sänk trycket vid behov. Tryck försiktigt på däckets ventil system med kanten av mätstickan. För små förändringar i tryck, se till att mäta efter små steg av luft har lagts till eller frigöras. Skruva på locket igen efter du är klar.
4.
Öka trycket, om det behövs. Detta kommer att ske på en bensinstation eller med ditt hem luftkompressor. Säkra ventiler och få din bil till närmaste station under gynnsamma förhållanden, om en av dina däck är extremt låg tryck.
5.
Lära sig att däcken på din CR-V ska ha samma tryck. The 2008 Honda CR-V är utrustad med däck 225/65R17 utsedda (102T). 2006 års modell kommer med 215/65R16 (98T). Om du planerar att byta dina däck, se till att ersättare är likartade i både storlek och lastkapacitet.


Relaterade artiklar


hur du fyller i vätskan Vindrutespolare i en Dodge Caravan
hur man kan kontrollera och justera en drivrem
hur man hittar verktyg för att förändra en punktering
hur man byter batteri i en Hyundai Sonata
hur du justerar kopplingen i en toyota tundra
hur till låsa upp din bil från miles away
hur man installerar halogenlampor dimma
hur man rengör bildäck med matlagning spray
hur man spola kylaren i en Pontiac Grand Am
hur man säkert byta däck