hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck på en Dodge Durango

hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck på en Dodge Durango

Om du sköter, kan däcken du en lång tid, allt från 40. 000 till 80. 000 miles, beroende på din användning. Regelbundna däcktryck kontroller hjälper däcken på din Dodge Durango utföra för ett långt liv
1
Kontrollera din däck när de har svalnat. Detta innebär att fordonet inte får köras i minst 3 timmar. Vänta längre i extrem värme. Om du råkar komma fram till din bil och dina däck redan är låg, kontrollera lufttrycket innan de kör bil till en bensinstation för luft och sedan lägga den nödvändiga mängden luft att föra den till optimalt tryck så fort du kan. Om dina däck är redan platt, är det inte rekommenderat att köra på däcket alls. I stället ersätta det med din fritid och ta den till en auktoriserad återförsäljare för reparation.
2.
Skruva loss spindeln mössor från däcken och sätta dem på en plats där du inte oroa dem rulla iväg eller trampa på dem medan du gör din check.
3.
Leta stift, som är i centrum av ventilspindeln och placera mätare direkt på det på ett fast och snabbt sätt. Om du hör brus, tyder detta på att mätaren inte trycks fast nog. Enkelt att applicera tillräckligt tryck för att stoppa fräsande och göra en mätning.
4.
Kontrollera att läsa som är det sista numret på indikatorn stick i andra änden av mätstickan som poppat ut. Kontrollera en gång till om du inte är säker på att du gjorde det rätt.
5.
Fyll däcket till ett belopp av lufttrycket du känner att du behöver bära lasten du bär . Dodge rekommenderar däck på Durango att bibehålla en nivå lufttrycket från 28 till 36 psi.
6.
Kontrollera alla fyra däcken tillsammans med din fritid, som lätt kan glömmas bort. Du skulle hata att behöva den på sidan av vägen och tycker att det är platt.

Tips och varningar


 • 2008 Dodge Durango Adventurer kommer tillverkas med P265 /65R17 110S däck som däcken kan hantera de tyngsta viktbelastning för 2008 Durango klassen.
 • Kontrollera att alla däck har samma mängd lufttryck. Var noga med att undvika över och under inflationen som kan påverka din däckens prestanda och din körsäkerhet.


 • Relaterade artiklar


  hur man gör däck skina
  hur man kan bli av bil luftkonditioneringen lukt
  hur man spola kylaren i ett Mercury Cougar
  hur du ändrar din egen motorolja
  hur man demonterar en farthämmande växellåda
  hur man håller en bil childsafe
  hur du tar bort saltet fläckar från bilens matta
  hur man håller regn / snö från din vindruta
  hur man navigerar under huven
  hur man identifierar en bils hjul komponenter