hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en kvicksilver bybo

hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en kvicksilver bybo

Mercury Villager modeller är kända för generösa lastutrymme och massor av passagerarsäten. För att navigera rätt med all denna vikt kräver däck tål stora belastningar. Däck under det rekommenderade trycket nivå kommer bokstavligen få dig någonstans. Enkelt att kontrollera lufttrycket i däcken en gång i månaden kan se till att ditt fordon utför sitt bästa, oavsett vad du transport
1

Hitta specifikationer för dina däck. Om de är de ursprungliga däck, information om rekommenderade trycket kommer att vara placerad på en etikett eller skylt dörrkanten, dörr post eller handskfacket. Kvicksilver rekommenderar nivåer däcktrycket på 26 till 36 för de ursprungliga däcken på Villager.
2.
Skruva däckets ventil och tryck fast manometern mot öppningen. Om detta ger ett väsande ljud, tryck hårdare eller också för mycket luft kommer att läcka ut.
3.
Ta tryckvärdet av däcket och jämför den med de specifikationer du har fått för det .
4.
Justera trycket i däcken på rätt sätt. För att minska trycket tryck försiktigt på kanten av tryckmätaren mot ventilen. Ofta mäter trycket så att däcket inte deflaterar för mycket. För att öka trycket, gå till närmaste servicecenter och använda en av deras luftpumpar. Sikta på att ha lika tryck i alla fyra hjul på din Mercury Villager.
5.
Upprepa steg 1 till 4 en gång varje månad och före långa resor. Var särskilt uppmärksam på lufttrycket i din Villager under vintermånaderna, eftersom kyla orsakar ofta däck har lägre tryck.

Tips och varningar


 • Båda 2002 års Mercury Villager Estate och Standard är utrustade med samma däck som sin föregångare 2000. Gården kommer med P225/60R16 (97T). Standard levereras med P215/70R15 (97S). För 2000 Mercury Villager idrott ingår däcken är P225/60R16 (97T), men 2002-modellen kommer med P215/70R15 (97S). Spara denna information till hands för fastställandet av vikten belastningen på dina däck. En 97 viktbelastning visar att din Villager görs för att hantera u00A3 1. 609. per däck.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan spara på gas genom en enkel bil diagnostik
  hur man kan öka effektiviteten i en dieselbil
  hur säkert öka bränsleeffektiviteten
  hur man byter bromsbelägg bil bromsar
  hur till check-differential fram vätska
  hur man byter en bil förrätt
  hur man hittar de viktigaste batterisäkringen i bilen
  hur man stämmer upp din bil och få bättre gas körsträcka
  hur man gör hemmagjord lösning biltvätt
  hur du tar bort cigarett lukt från bilen.