hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en geo tracker

hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en geo tracker

Kontrollera däckens lufttryck är en nödvändighet för alla Geo Tracker ägare. Chevrolet rekommenderar kontrollera lufttrycket i din Tracker däck och i reservdäcket regelbundet för att säkerställa korrekt körförhållandena för din mini SUV 1.
Låt dina Geo Tracker att vila ett par timmar innan du kontrollerar däcken. Däck värma upp under körning. Du vill att däcken att vara cool när kontroll av deras press. Att låta Tracker däck till fullo cool kommer att säkerställa en korrekt tryck läsning.
2.
Ta bort spindeln mössor från alla dina däck. Dessa små svarta mössor kan enkelt skruvas av med hjälp av fingrarna. Kontrollera att all fukt och smuts tas bort från öppningen i spindeln för en korrekt behandling.
3.
Sätt mätaren på och placera den över spindeln tills du inte längre hör luft som kommer ut. Detta betyder att du har gjort en tät försegling och skalan är behandlingen. Lyssna efter däcktrycket behandlingen den du pratar luft tryckmätare eller titta på behandlingen på en analog läsare.
4.
Jämför värdena med den rekommenderade däcktryck på sidan av däcket. Chevrolet rekommenderar dig att hålla lufttrycket i däcken i en Geo Tracker den 26 till 34 psi. Om däcket är låg lägga till mer luft och kontrollera. Om däcket är hög, släppa en del luft genom att trycka på stiftet i spindeln.

Tips och varningar


 • 2004 Geo Tracker LT är tillverkad med däcket P215/70R15 97S.


 • Relaterade artiklar


  hur man rengör bildäck med matlagning spray
  hur man kan förebygga skeva skivor på din bil, lastbil eller motorcykel
  hur du får din bil redo för sommaren
  hur man får ut av att vara fast i snön
  hur man vakuum en bil
  hur man byter olja i en toyota tundra
  hur man håller billack dammfritt
  hur man läser oljestickan i en Chrysler Town & Country
  hur man tillbaka en trasig stud från ett gängat hål
  hur man rengör plast strålkastare