hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en dodge ram

hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en dodge ram

Chansen är stor att ni kräver en hel del prestanda från Dodge Ram. Dessa bilar är gjorda för att drag och bogsera extremt höga vikter gång på gång. Du kan dock vara med utsikt över en enkel steg för att få din maximala prestanda. Även om du kanske får ofta tune ups och oljebyten, kan ditt däcktryck ignoreras. Lämpliga däcktryck är direkt kopplat till höga prestanda
1
Låt din lastbil till vila i minst en timme. i sluten miljö efter körning. Friktionen att köra skapar en hel del värme som orsakar lufttryck artificiellt gå höga. Väntar kommer att ge dig en korrekt behandling.
2.
Inspektera sidoväggarna av din främre och bakre däck för tillverkarens rekommenderade lufttrycket. Detta kommer att ges i form av psi med en godtagbar nivå av påverkan. Dodge rekommenderar dig att hålla lufttrycket i däcken på din Ram lastbil mellan 26 och 34 psi.
3.
Ta bort spindeln lock på varje däck genom att skruva loss den lilla plast tips. Ta bort all smuts eller fukt från den inre stammen. Detta kommer att hjälpa dig att uppnå en korrekt behandling.
4.
Placera din övertryck lufttryck hårt över ventilspindeln tills luften slutar läcka. Om ingen väsande, så har du en tät försegling.
5.
Jämför dina värden och se till att de är inom det rekommenderade Dodge riktlinjerna. Antingen lägga till eller ta bort luft komma in i rätt intervall med hjälp av en luftkompressor.
6.
Tänk på din däckets lastområde om du hittar din Ram däck genomgående låg. Du hittar din lastområde på sidan av däcket. De 2008 Dodge Ram levereras som standard med P275/60R20 114S däck, vilket innebär varje däck klarar en belastning vikt på 2,640 pounds. Du kan öka eller minska däcktrycket baseras på hur mycket vikt du ska transportera.


Relaterade artiklar


hur du förbereder din bil stötfångaren före målning
hur du tar bort gammalt fett från hjullager
hur man köper rätt typ av motorns kylvätska
hur man hittar rätt däcktryck för bildäck
hur du tar bort vatten märken från ett fordon kropp
hur man spola kylaren i en Subaru Outback
hur man kan öka gas körsträcka och spara pengar
hur man får bättre gas körsträcka genom att uppgradera några delar.
hur du bättra på din bil
hur till check för alkohol i bensin