hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en Oldsmobile Alero

hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en Oldsmobile Alero

Din Oldsmobile Alero förtjänar det bästa behandlingen för att hålla den igång ett säkert och smidigt. Samtidigt som de får regelbundna tune-ups och oljebyte är ett stort steg, många människor förbise annat enkelt sätt att hjälpa din gas körsträcka och säkerhet. Kontrollera dina lufttryck regelbundet är ett bra sätt att åstadkomma detta
1
Låt däcken på din Alero cool. . efter körning. Låta bilen sitta åt minst en timme efter ännu en liten mängd av körkort kommer att möjliggöra en noggrann läsning som bebyggda värme leder till felaktiga värden.
2.
hättor på din ventilspindlar. Dessa små plastskydd hålla oönskade skräp av stjälkarna så att du kan få en bra behandling.
3.
Kolla sidan av däcket för tillverkarens rekommenderade däcktrycket. Alla biltillverkare ger dig den högsta och lägsta lufttryck på den sida av däcket. Oldsmobile rekommenderar högst 36 psi och minst 28 psi på Alero.
4.
Tryck ner lufttrycket mallen över ventilspindeln tills du inte längre hör luft som kommer ut. Detta är det tecken på att du har en ordentlig tätning byggd så spårvidden kan avläsa trycket.
5.
Jämför dina resultat av det aktuella lufttrycket med perfekt tryck på sidan av däcket. Om du är över det rekommenderade högsta, släpp lite luft. Om du är under, pumpa däcken. Upprepa dessa steg för alla fyra däck och reservdelar.

Tips och varningar


 • 2004 Oldsmobile Alero är tillverkad med P215/60R15 93H däck. Detta innebär att Alero har ett belastningsindex på 93 vilket motsvarar varje däck har en förmåga att hantera en last på upp till u00A3 1. 433.


 • Relaterade artiklar


  hur man får bilen exteriörlack leveranser
  hur man kan stoppa en bil från att förlora makten
  hur man roterar däcken på en VW Jetta
  hur man byter en baklykta på en Dodge Caravan
  hur man byter till syntetisk motorolja
  hur man beräknar koncentrationen av kylvätskan i en bil
  hur man byter vindrutan-bricka reservoar i en Ford Focus
  hur att värma upp eller kyla av din bil säkert
  hur man inspektera däck i en Honda CR-V
  hur man roterar däck på en Cheva Silverado