hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en Nissan Pathfinder

hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en Nissan Pathfinder

Nissan Pathfinder byggdes ursprungligen som en mer kompakt SUV. Det utvecklades sedan till en medelstor SUV. Däcken på din Pathfinder har rekommenderat lastgränser som du bör följa, liksom tryck. Här är hur man kan kontrollera dem
1
Skaffa dig ett däck tryckmätare och titta på sidan av. din förarsidan dörren för det rekommenderade trycket nivåer. Nissan rekommenderar 28 till 36 psi som ett däck inflationen i Pathfinder.
2.
Parkera Pathfinder och låta däcken svalna i en timme eller så. Kör omkring, även för en kort stund, värmer upp däcken. När detta händer, expanderar luften inuti däcken och snedvrider trycket behandlingen.
3.
Vrid den lilla plastkåporna i moturs sätt att exponera ventilspindlar. Sätt lock i skjortfickan eller på en säker plats.
4.
Applicera däcket tryckmätaren var och en av dina däck. Line mätaren upp rätt vinkel och använda rätt mängd kraft för att stoppa väsande ljud. Mätstickan stammen kommer att öppnas som visar hur mycket lufttryck att däck har. Skriv ner alla de siffror som du går.
5.
Bestäm om du behöver lägga till eller ta bort lufttryck i däcken på din Pathfinder genom att jämföra den nuvarande lufttrycket med de rekommenderade av Nissan.

tips och varningar


 • Du kan öka lufttrycket i dina däck till högre delen av det rekommenderade värdet, under resor när du kommer att bära mer vikt. 2008 års Nissan Pathfinder LE V6 kommer med P265/65R17 110T installerat däck. 2008 års Nissan Pathfinder SE Off-Road är tillverkad med P265/75R16 114T däck, och 2008 års Nissan Pathfinder SE V8 görs med P265/60R18 109T däck. Den sista siffran i dessa däck tal är vikten last. 2008 Pathfinder däck är byggda för att hålla vikten laster på upp till 2. 271 till 2640 kg. per däck.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck på en Mazda6
  hur man rengör trumman justering
  hur man byter batteri i en Ford Focus
  hur du tar bort ett fordons Serpentine belt
  hur man kan jämföra syntetiska till standard motorolja
  hur man byter torkarbladen på en Ford Focus
  hur man får bättre gas körsträcka, av en mekaniker.
  hur du underhåller din läder och trämöbler
  hur man byter en Honda kupéfilter
  hur man sparar pengar genom att gå till skroten