hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en Nissan Maxima

hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en Nissan Maxima

Säkerställa dina däck är fyllda till rätt tryck är en viktig del av att upprätthålla en Nissan Maxima. Nissan har utformat däcken att fungera inom vissa gränser för maximal hantering och gas körsträcka effektivitet. Lyckligtvis, kontrollera lufttrycket i däcken på din Maxima är inte svårt
1
upphandla ett däcktryck. . mätare. Om du inte redan har en, ta en titt på urvalet i en Biltema. Du måste bestämma om du vill ha en med en urtavla avläsning eller tryck stick.
2.
Kyl din bil ner. Kom ihåg, gör värme gaser expandera och varma däck kommer att ha konstlat höga tryck avläsningar. För bästa resultat, ta trycket först på morgonen.
3.
Ta bort kapsylerna från din ventilspindlar. Det är enkelt. Bara vrid dem moturs. Förvara dessa på ett säkert ställe så att du inte förlorar dem.
4.
Tryck luften tryckmätare på alla dina däck. Du skall trycka tillräckligt hårt och i rätt vinkel för att stoppa väsande ljud som betyder luft läcker ut. Ta del av resultaten så du inte glömmer vilka däck behöva justeras.
5.
Titta på de nuvarande nivåerna lufttrycket i din Maxima och jämföra dessa siffror med de nivåer som rekommenderas av Nissan . För Maxima, Nissan anger att nivåer mellan 26 och 34 PSI är bäst.


Relaterade artiklar


hur man vinterförbereder en fyrhjulsdriven bil
hur du undviker bilbatteriet korrosion med vaselin
hur man sparar pengar genom att gå till skroten
hur man spola kylaren i en Pontiac Grand Prix
hur du fyller i vätskan Vindrutespolare i en Chrysler Town & Country
hur man gör en likströmsmotor snurra i motsatt
hur man byter olja i en 2009 toyota corolla
hur reparera en bil avgaserna med en plåtburk
hur man polera krom
hur man polera en bil