hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en Nissan Altima

hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en Nissan Altima

För optimal prestanda och säkerhetsnivåer i bilen bör du kontrollera nivåerna däcktrycket varje månad. Du behöver bara en enkel lufttrycksmätare att ordentligt kontrollera lufttrycket i drivhjulen och att få din Altima upp till rekommenderade nivåer lufttryck
1. .
Tillåt dig Altima svalna så länge som möjligt. Låta det sitta i en timme rekommenderas. Detta är dock inte alltid lätt om du trycker in i en bensinstation för att kontrollera lufttrycket i däcken. De flesta bensinstationer har områden där du kan kontrollera din luften och fylla på vid behov. Om du har möjlighet att ta en bit mat eller göra något för att låta däcken svalna längre, får du en mer exakt avläsning.
2.
Ta bort spindeln mössor genom att skruva dem och spara dem någonstans som i fickan. När pumpen startar, har du bara en begränsad tid att kolla däcken innan luften automatiskt stängs av.
3.
Har flera kvartal på handen innan du vill pump. Foder pengar i maskinen.
4.
Håll munstycket på luftpumpen över ventilspindeln av dina däck. Tryck ordentligt tills luften stannar fly. Detta betyder att du har en fast försegling. En liten arm borde dyka upp på pumpen. Titta på det och notera vilket nummer den visar. Detta är det nummer i ISKAs av rekommenderat däcktryck. Nissan rekommenderar att du behåller en inflation nivå på 26 till 34 psi i Altima.
5.
Jämför detta tryck till rekommenderat tryck för din Altima. Kläm pumpens handtag för att lägga till mer luft eller tryck på knappen på sidan för att släppa.

Tips och varningar


 • 2008 Nissan Altima sedan levereras som standard med P215 /60R16 94T däck.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan eliminera kräkas lukt från en bil
  hur man blandar kropp fyllmedel att reparera chips billack
  hur man byter en glödlampa strålkastare
  hur man kan kontrollera bilen vätska servostyrning
  hur man diagnostisera broms problem
  hur man spola kylaren i en geo tracker
  hur detalj bilmotorn
  hur man får en förlängd garanti för din begagnade bil
  hur man startar gamla bilar utan att använda knapparna eller hotwiring
  hur man byter olja i en Toyota Tacoma