hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en Mitsubishi Eclipse

hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en Mitsubishi Eclipse

Tyvärr är bilägandet inte alla verktyg runt med vinden i håret. Du måste hålla din bil, och varje månad, bör du kontrollera lufttrycket i däcken på din Mitsubishi Eclipse
1 <. . br> Vi talar ditt ett övertryck däcktryck om du inte redan har ett. Var noga med att få en som är lätt för dig att läsa. Det finns många typer av mätare för maximal användarvänlighet.
2.
Låt dina däck svalna över natten eller åtminstone flera timmar. Friktion från att köra bil eller ens absorberas värme från solen kan värma upp luften inuti dina däck och få den att expandera, vilket kastar av mätningarna.
3.
Skruva den lilla plastsnäpplocken från varje av ventilen stjälkar. Om du är ny här, förstå att dessa bitar av plast kan komma undan från dig mycket lätt. Förvara dem i en ficka för förvaring.
4.
Testa trycket i dina däck genom att trycka in mätstickan på varje ventilspindeln. Först får du höra ett väsande ljud. Detta innebär att du inte trycka hårt nog. Var noga med att hålla nere mäta tillräckligt hårt och i rätt vinkel för att stoppa väsande.
5.
Skriv ner varje mätning en och en, som noterar där trycket som däcket i om du behöver göra justeringar.
6.
granska resultatet i jämförelse med det rekommenderade trycket från Mitsubishi, som rekommenderar 26 till 36 psi för däcken i en Eclipse.


Relaterade artiklar


hur man spola kylaren i en Subaru Outback
hur du tar bort sprutdimma
hur att installera och underhålla photoeye givare för in-Bay automatiska biltvättar
hur man gör en spillback för motorolja
hur man ändrar transmissionsolja på en 2002 chevy S-10
hur man byter torkarbladen på en Nissan Altima
hur man byter ett bälte bil timing
hur man spola kylaren i en Pontiac Grand Prix
hur man kan bli av en dålig lukt i en bil
hur man rengör en motorcykel vindruta