hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en Honda Accord

hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en Honda Accord

Honda Accord är en medelstor sedan. Det är viktigt för ägarna att kontrollera däcktrycket på bilen. Det är också viktigt att veta hur mycket luft skall i däcket, så förarna hålla trycket i Honda Accord på en hög prestanda .
1.
Låt ditt fordon svalna, om du har kört. Däcken måste sitta minst en timme, så att du kan få en exakt avläsning.
2.
Bort ventil locket. Skruva av locket så att du har tillgång till ventilen, och satte locket på en säker plats så att du inte förlorar det. De är viktiga att hålla ventilerna rena och fria från skräp.
3.
Sätt lufttrycksmätare på ventilspindeln. Placera lufttrycksmätare över ventilen och vänta tills du hör ett ljud. Ta mätaren efter ett par sekunder och titta på numret på mätaren.
4.
Läs om vad trycket behandlingen bör vara för bästa prestanda för din Accord. Honda rekommenderar upprätthålla lufttryck i Accord mellan 26 och 34 psi. För att veta om du har att sätta in mer luft i däcket, avgöra vad trycket ska vara. Tillverkarna av Accord ger P225/50R17 93V däck och 93 betecknar hur mycket tryck som behövs. De 93 på däcket nummer säger att varje däck på din Accord har en vikt belastning på u00A3 1. 433. Du bör öka däcktrycket om du planerar att dra en hög belastning och minska den om du planerar att dra en lätt last.
5.
Kontrollera trycket. När du är klar pumpa luft i däcket-eller släpper ut luft-kontrollera trycket igen samma sätt som du gjorde tidigare.


Relaterade artiklar


hur man kan bli av bil lukter
hur du lägger till vatten till ett bilbatteri
hur man byter tändstift
hur man läser oljestickan i en Cadillac Escalade
hur man kan kontrollera den automatiska transaxel vätska på en Chevrolet lumen
hur man tillbaka en trasig stud från ett gängat hål
hur du fyller i vätskan Vindrutespolare i en Toyota Highlander
hur du fyller i vätskan Vindrutespolare i en Pontiac Bonneville
hur man gör en motorcykel plats
hur ändrar vätskan Vindrutespolare i en Honda Accord