hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en Ford Taurus

hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en Ford Taurus

Ford Taurus är en medelstor sedanmodell som är perfekt för familjer eller någon som behöver lite utrymme. Kontrollera däcktrycket på en Oxen är viktigt för fordonets säkerhet och alla ombord och bör göras månadsvis
1
Låt dina däck svalna. Om du kontrollerar lufttrycket i däcken på din Taurus direkt efter att ha kört bilen, har du inte en exakt avläsning av däcktryck. Ge dina däck lite tid att svalna innan du kontrollerar trycket.
2.
bort ventil locket på varje däck. Detta tak är en viktig del av hjulet, så inte vill förlora den. Ta bort det från ventilen, så du har utrymme för att tillämpa mätaren. Men se till att du lägger det på en säker plats som du ficka, så att du inte förlorar det.
3.
Sätt mätaren på ventilen i några sekunder, Läs sedan av antal som är upplyst på skärmen eller som hoppat ur på en pinne mätare. Ford rekommenderar ett psi nivå på 26 till 36 för Taurus. Dessa nummer är på sidorna av den ursprungliga däcken på Taurus. Du kan också läsa de rekommenderade nivåerna innanför förardörren.
4.
Söka efter andra däck. När du har kontrollerat ett däck, kontrollera de tre andra däcken på din Taurus att se till att de alla är på en säker nivå.
5.
Öka eller minska lufttrycket på däcken, efter en jämförelse av trycknivåer med det rekommenderade trycket belopp.


Relaterade artiklar


hur du tar bort sprutdimma
hur man förlänga livslängden för en bil
hur man byter batteri i en Dodge Durango
hur du fyller i vätskan Vindrutespolare i en Toyota Highlander
hur du gör din bil längre
hur man avgör däckstorlek
hur man byter batteri i en Toyota Camry
hur man spola kylaren i en Dodge Caravan
hur ändrar vätskan Vindrutespolare i en Acura Integra
hur man undviker olyckor och spara pengar på glidmedel och oljebyte centrum