hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en Ford Mustang

hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en Ford Mustang

Ford Mustang är synonymt med motorväg prestanda. Ägare har varit babying sina Mustanger i decennier, så det är inte konstigt att kunniga Mustang ägaren vill det bäst när det gäller att övervaka däcktrycket. Många Mustang ägare köper däcktrycksövervakning satser för att möjliggöra snabba avläsningar av varje däckens tryck
1
Välj. . däcket spårvidd eller modellen av ringtryck övervaka kit som möter behoven hos din Ford Mustang. De flesta övervaka företag erbjuder byggsatser från familj skåpbilar, hög prestanda autos, husvagnar och 18-hjulingar. Du kan naturligtvis också köpa en billig däck tolk för att kontrollera lufttrycket i din Ford Mustang.
2.
Har däcket kit tryckvakt installeras professionellt eller få ut din lufttrycksmätare . Det är känsliga instrument och komponenter som ger dig möjligheten att övervaka och justera din däckets tryck med ett kit som inte fungerade ordentligt om installerats felaktigt.
3.
Ange Ford när föranledd av kontrollen för att ange ditt göra av bil på ditt kit. Ange Mustang för modell. Ange ditt år på din bil när du ombeds att göra det. Datorn kommer automatiskt att veta bilens optimala trycket.
4.
Kontrollera lufttrycket i din Mustang genom cykling genom däcken på din kit eller genom att placera ratten på din lufttrycksmätare på din däck ventilspindlar och kontrollera behandlingen.
5.
Blås eller tömma däcket i enlighet med det enkla pilarna och om de viktigaste controller för ditt kit. Du kan också använda en kompressor däck luft blåsa dina däck till rätt tryck nivåer. Ford rekommenderar att din Mustang upprätthåller nivåer däcktryck av 26 till 34 psi.


Relaterade artiklar


hur man rengör syra rester från depåer bilbatteri
hur man fixar vindrutan misslyckande torkararmen
hur man kan förlänga livslängden på din torkarblad bilens vindruta blad
hur man kan kontrollera bilen axel stövlar
hur man kan förebygga en motor överhettning
hur ändrar stuga luftfilter i en Nissan
hur man identifierar olika typer av fordonsvätskor
hur man ska behandla rengöra en topp jeep trasa
hur man håller bilen dörrar från frysning stänga
hur man kan reservera bort gatuparkering