hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en Chrysler Town & Country

hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en Chrysler Town & Country

Chrysler Town Country är en minibuss med Chrysler stil. Oavsett om du använder Town Country helt enkelt köra själv runt i stan eller om du är dragande alla barnen till en match, vill du ha lufttrycket vara korrekt för allas säkerhet på vägarna.

Du behöver .
lufttrycksmätare


1
Kolla dina däck när de inte längre varm från dykning. . Det är, fordonet skulle ha körts mindre än 1 kilometer under de senaste timmarna. Förstå att varje ökning på 10 grader i temperatur utanför väcker behovet av en högre däck lufttryck med 1 PSI.
2.
Ta bort skruvlocket från ventilspindlar av däcken du kontrollerar. Vid den vanliga kontrollen, se till att göra alla fyra däcken på samma gång. Placera mössor i fickan eller annan säker plats tills du är klar med din check. Chrysler rekommenderar att du håller däcken på din Town Country på 28 till 36 psi, beroende på hur mycket vikt du bär i ditt minibuss.
3.
Leta den lilla tappen i mitten av ventilspindeln. Att se till att indikatorn klubba är hela vägen i andra änden av profilen, tryck på andra änden av mätstickan ordentligt och snabbt mot spindeln. Om du hör ett väsande ljud, innebär detta att luft läcker ut och du måste använda mer tryck för spårvidden. Med övning bör du kunna göra detta i en snabb rörelse.
4.
Bort mätstickan och kontrollera behandlingen av indikatorn pinne som kommer fram. Den sista numret på minnet är den nuvarande lufttrycket i dina däck.
5.
Lägg luft om låg. Försök att inte överskrida den rekommenderade psi för din Town Country, om du inte kommer att vara dragande en extremt tung last. Glöm inte att ersätta alla landskamper och sätta din lufttrycksmätare bort.

Tips och varningar


 • 2008 Chrysler Town Country Touring är utrustad med 225/65R16 100S däck. De 2008 Chrysler Town Country LX sport den 225/65R16 100S-talet och 2008 Chrysler Town Country Limited har P225/65R17 100T däcken. Tillsammans med normal planerat underhåll av ditt fordon, kontroll och underhåll av däcktrycket regelbundet rekommenderas också för livet på dina däck.
 • Var noga med att kontrollera reservdäcket s påtryckningar också.


 • Relaterade artiklar


  hur man gör enkla saker att spara gas
  hur man byter däck
  hur man firar nationella månad Bilvård
  hur instegsskydd gammal klarlack för att tillämpa nya klarlack
  hur man byter glödlampor bakljus på din bil
  hur man byter olja i en Ford Taurus
  hur man byter olja i en Dodge intrepid
  hur man gör en motorcykel plats
  hur man får limma bort en bil
  hur man spola kylaren i en Dodge intrepid