hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en Chrysler Sebring

hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en Chrysler Sebring

Chrysler Sebring kommer i sedan, coupé och cabriolet-modeller. Om du äger en Sebring, är det viktigt att kontrollera däcktrycket, särskilt före långa resor. Om du gör det krävs ett instrument som kallas lufttrycksmätare och ett par minuter av din tid

Du behöver:.
Lufttrycksmätare


1
Låt dina däck. . svalna. Kontrollera lufttrycket i däcken på din Sebring omedelbart efter användning ger dig en felaktig tolkning. Vänta en 1 /2 timme för dina däck svalna, så du kan få en korrekt däck läsning lufttryck.
2.
Bestäm vad däcktrycket ska vara. Chrysler rekommenderar 28 till 34 psi på en 2008 Sebring. Om det inte kommer att transportera mycket vikt, bör du ta till en ljus sida av det intervallet. Om du har en full bil bör du fela på den tunga sidan.
3.
Sätt lufttrycksmätare. Ta av locket från luftventilen på din första däcket och tryck på din lufttrycksmätare på ventilen. En standard lufttrycksmätare dyker mätutrustningen ut, vilket ger dig behandlingen.
4.
Tittar på antalet för att se vad din lufttryck. Om den är för låg, använd ett däck pump för att lägga till mer luft till dina däck och kontrollera trycket igen för att se till att du har lagt till tillräckligt.
5.
Upprepa dessa steg på den andra tre däck och reservdelar.

tips och varningar


 • 2008 Sebring modeller levereras tillverkas med däcken P215/60R17 95T. Detta innebär att varje däcket kan bära u00A3 1. 521. av vikt.
 • grund av den mjuka toppar på Sebring cabriolet, vill du vara extra försiktig för att förebygga olyckor. Kontrollera lufttrycket i däcken ofta för att förhindra eventuella problem som kan uppstå genom att lågt lufttryck i dina Chrysler Sebring.


 • Relaterade artiklar


  hur man polera plast linsskydd
  ominstallation av avtappningspluggen på din oljetrågets
  hur man byter torkarbladen på en chevy corvette
  hur man köper utrustning för att byta bil olja
  hur man avgör ett däck ålder
  hur man sand bilen stötfångare
  hur du tar bort röran i en bil
  hur man byter ett bilbatteri
  hur man målar en bil interiör
  Hur får man en biltvätt