hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en Chevy Impala

hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en Chevy Impala

Om du vill få bättre gas körsträcka och säkerställa hanteringen förväntar du dig av Chevy Impala, måste dina däck vara pumpade till rätt tryck. Detta brukade vara en smärta på grund av den lilla läs-outs på gammaldags mätare. Nu kan du även kontrollera lufttrycket i din Impala med moderna apparater som en talande digital lufttrycksmätare
1
Tänk att få en talande lufttrycksmätare som kommer att tala du läsa däcktrycket.
2.
Låt din Impala däck cool. Om dina däck är varma när du kontrollerar dem, kan påverkas på ett missvisande eftersom värmen gör luften i dina däck expandera. Vänta tills en morgon när solen inte värmt dina däck och du har inte åkt runt.
3.
Ta av dig ventilhattar från dina däck och hålla reda på dem. Dessa är lätta att tappa, och de brukar studsa och rulla till en plats där du inte kan hitta dem. Förvara dem i fickan för förvaring.
4.
Tryck din klubba spårvidd eller du pratar lufttrycksmätare på varje ventilspindeln. Om du gör fel kommer du att höra ett väsande ljud. Detta innebär att luften i dina däck är att fly. Tryck tillräckligt hårt och i rätt vinkel för att få korrekt anslutning. Tryck på "On" knappen på din prata lufttrycksmätare, om det är det du använder.
5.
Ta del av resultatet du pratar lufttrycksmätare ger dig. Du kanske vill skriva ner antalet som du går, märkning varje nummer med motsvarande däcket.
6.
Se dina däck fylls till tillverkaren rekommenderat tryck. Detta kan hittas på ett klistermärke på förarsidan dörr. A 2008 Chevy Impala SS levereras med däck dimensionerade P235/50R18 97W vilket innebär att varje däck kan försörja 1. 609 u00A3. Tänk på att viktfördelningen frågor. Om du har tunga föremål väger den bakre ner, kommer dessa bakdäcken att stödja mer i vikt och måste kontrolleras oftare.


Relaterade artiklar


hur man vända rullfilm Färgtoning
hur man rengör en jamb bildörr i detalj
hur man byter ett bilbatteri
hur du tar bort ett bränslefilter
hur man anpassade måla din bil hjul
hur man håller fukt ur en bil mugghållare
hur du tar bort ett fordons generator
hur rinna motorolja från en bil
hur man identifierar en sotigt tändstift
Hur berätta om Motorkylvätskans är fortfarande bra