hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en Cheva lavin

hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en Cheva lavin

Rätt däck underhåll kan bidra till att undvika förtida däckslitage på din Chevy Avalanche. Regelbundna däck lufttryck och belastning check är också rekommenderas av Chevrolet. Du bör kontrollera trycket i ditt Avalanche minst en gång i månaden och oftare, om du märker att däcken tappar trycket ofta
1 <. . br>
Kontrollera dina däck när de är kalla. Detta är, skall fordonet körts mindre än 1 mil, det är ännu bättre om de inte nyligen har körts alls. Om du befinner dig med en plan, och du måste köra för att få luft, kontrollera dina tryck innan körning. Tillsätt rätt mängd när du kommer till luften källan. Förstå att varje ökning med 10 grader i omgivande temperaturen höjer trycket krav inom Avalanche däcket med 1 PSI.
2.
Bort skruvlocket från ventilspindlar av däcken som du kontroll. Vid den vanliga kontrollen, se till att göra alla fyra däck på samma gång. Var noga med att placera mössor i fickan eller i en annan säker plats tills du har din check.
3.
Leta den lilla tappen i mitten av ventilspindeln.
4.
Tryck den andra änden av mätstickan ordentligt och snabbt mot ventilspindeln och se till att indikatorn klubba är hela vägen i andra änden av mätstickan. Om du hör ett väsande ljud, innebär detta att luft läcker ut och du måste använda mer tryck för spårvidden. Med övning bör du kunna göra detta i en snabb rörelse.
5.
Dra av mätare och kontrollera behandlingen av indikatorn pinne som kommer fram. Den sista numret på minnet är trycket av luften i dina däck. Din Chevy Avalanche ska ha ett däck nivå lufttryck 28 till 36 psi.
6.
Byt ut alla mössor och sätta din lufttrycksmätare bort.

Tips och varningar


 • Du kan kontrollera däckets rekommenderade lastvikten genom att titta på däcket nummer på din Chevy Avalanche. Ju högre det senaste numret på ditt däck, desto mer vikt ladda din Avalanche kan bära. 2008 års Chevy Avalanche 1500 4x2 LS använder däck P265/70R17 113S, till exempel. 2008 års Chevy Avalanche 1500 4x2 LT frivilligt använder en P275/55R20 111S däck.


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar generatorn bultar i bilen
  hur man ska tolka däck slitage
  hur besluta om produkter auto detalj
  hur man byter oljefilter på bilen
  hur man har bil för
  hur du justerar kopplingen i en Nissan Sentra
  hur man installerar bränslefilter delar
  hur man installerar en stuga luftfilter i en Ford
  hur man byter batteri i en Hyundai Santa Fe
  hur man roterar däck på en GMC Sierra