hur man kan bli av limrester på en bil

hur man kan bli av limrester på en bil

Visst, verkade som bildekal som en bra idé i taget. Du hade även kolleger bilister tutar och leende på skämt när de passerade förbi i vänster körfält. Eller kanske du har köpt en begagnad bil, och den tidigare ägaren hade flera parkering klistermärken rappade på bakrutan. Även efter att du har dragit viseringsmärket av, kvarstår att gummy rester. Här är hur du tar bort att röra från bilens fönster och kropp

Du behöver:.
Rakblad
. Plastskrapa.
Lösningsmedel.


1.
bort alla klistermärken på din bil. Använd poängen med en kniv att skala bort en hörnet på etiketten. Därifrån använda tummen och pekfingret för att dra dekalen bort från bilen. Experimentera med olika vinklar för att hitta den som tar bort dekalen mest effektivt.
2.
Göra en inventering av alla de platser där bilen har limrester. Du måste använda olika metoder, beroende på var rester finns kvar. Använd inte ett rakblad att ta bort klibbiga saker från målade ytor på bilens utsida.
3.
rensa bort fönstren, skrapa bort så mycket av rester som du kan med ett rakblad. Börja med långa, löst drag för att få den största delen av ämnet av. Använd sedan hårdare, mindre drag att gräva de återstående bitarna av.
4.
Att rengöra dina plast stötfångare, använda en plast skrapa. Dessa är långa och smala med plast blad som inte skadar din stötfångaren. Innan du börjar gnugga limmet fart på allvar, testa skrapan på en del av ditt stötfångaren att ingen kommer att se att se till att den inte kommer att orsaka skador.
5.
Om du har limrester på kamerahuset i metall på din bil, måste du vara lite mer försiktig för att inte skada lacken . . Börja med det universella lösningsmedlet: vatten. Använd en fuktig trasa för att gräva i och ta bort så mycket av Goop som du kan.
6.
Oavsett på vilken del av din bil rester finns kvar, kan du få de sista bitarna av med ett kommersiellt lösningsmedel eller avfettningsmedel. Dessa finns tillgängliga på bil-eller varuhus. Kommer lösningen att bryta ner banden mellan limmet och bilen. Testa lösningsmedel på en del av bilen ingen ska se se till att det inte kommer att skada exteriören. När detta är etablerat, följ anvisningarna på paketet att få det sista lilla limrester av din bil.


Relaterade artiklar


hur man blåsa upp däck
hur du tar bort och ansluter köldmedium burkar till bil
hur man byter olja för automatiska växellådor i en Toyota Corolla
hur man organiserar en bilens bagageutrymme
hur man installerar en strut
hur ska en jord vänliga förare
hur man mäter batterispänningen
hur man reglue en liner biltaket
hur besluta om produkter auto detalj
hur man ska behandla rengöra en topp jeep trasa