hur du gör din bil däck håller längre

hur du gör din bil däck håller längre

Du kan göra din bil däcken håller längre och det tar bara några minuter varje vecka med mycket liten ansträngning

Du behöver:. .
Lite tid
Några körskicklighet.
en luft mätare.
Lite sunt förnuft.


1.
Så du gick vidare och gjorde en investering att köpa den bilen du ville. Den hade allt på det du ville. Färg, inredning, stereo, motorn, hjulen, man det ser coolt. Den saken är, allt du har rider på däcken. Människor har en tendens att ignorera däcken mycket tid tills det är för sent. Det är så lätt att bara gå ut och få det bil eller lastbil och ta bort. Du går inte runt fordonet innan du lämnar du bara gå. Vi alla gör det hela tiden. Om en av dina däck var låg på luften du skulle inte ens veta det förrän det gick platt på vägen eller kanske på dig första stopp. Det tar bara en sekund att gå runt bilen innan du reser. Du kan även se något annat fel med din bil som du inte visste om.
2.
Kontrollera däcktrycket på dina däck regelbundet. Om du inte har en lufttrycksmätare du ska köpa en. De kostar inte så mycket och du kan kontrollera trycket själv mycket snabbt eller låta någon annan göra det åt dig. Rätt ringtryck är instansat i däcksidan av däcket så att du vet hur mycket luft skall däcket. Kontrollera alltid trycket när däcken är kalla.
Lågt lufttryck är ibland svårt att upptäcka eftersom radialdäck sätta sig på huk alittle och ser ut som de kan alittle låg på luft så du måste kontrollera dem med en spårvidd på att se. Det finns en hel del däck platser runt som kommer att kontrollera lufttrycket i däcken för dig om du ber dem att gratis speciellt om du är kvinna. Lågt däcktryck är en av de främsta orsakerna till däckslitage och kan förebyggas.
ROTERANDE dina däck är en annan bra idé att hålla dina däck bär jämnt. Mest alla däck affärer gör det och det tar inte lång eller kostnad väldigt mycket att ha det gjort. Detta är också något som de flesta bara inte vet eller bryr sig om att ta sig tid att göra.
3.
Annan bra sak att göra är att ha det gränssnitt som UPPRIKTNING kontrolleras var 6 månader eller så. Som bromsar du träffar förra veckan eller alla de potthål du verkar vara att slå nyligen gör inte din front anpassning något bra. I själva verket har sannolikt kastat ut alittle och du inte ens vet det. Dina däck börjar bära alittle rolig och du vet inte varför. Så att ha den främre kontrolleras var 6 månader eller så kommer att fånga det och spara däckslitage.
Hur bilar tillverkas nu för tiden med hög prestanda paket hastighet och hantering är mycket viktiga för konsumenten. Dessa saker är bidragande faktorer för däckslitage så allt du kan göra själv bidrar till att förebygga tidig däckslitage.
man jag vet att det är roligt att bryta dessa däck loss ibland och bara låg en lapp av gummi ner men det kosta dig dyrt när du går in för att köpa nya däck. Försök att hålla tillbaka.
4.
Något annat som kan orsaka däckslitage är VARNA UT chocker. Om dina chocker bär ut dina däck kan börja koppning eller bilen kan verka som det är alittle bouncy. Det är när du slutar din bil kan hålla sig i rörelse upp och ner alittle. Om du tror att ditt chocker går ut bör du ha dem ersättas.

Tips och varningar


 • När du går in för att köpa nya däck till din bil eller lastbil prova att köpa det bästa däcket du kan för fordonet. De billiga däck de gör reklam för är just det "billiga". Du kommer att betala alittle mer men du däck varar mycket längre men ännu viktigare säkerheten för din familj och passagerare måste övervägas. Oavsett om du har en egen hot rod eller bara familjens bil däcket vård bör ränta där uppe på toppen av listan.
 • Ta inte dina däck för givet. De kan rädda ditt liv en dag. Ett slag ut på motorvägen kan vara en mardröm. Däck är inte billiga, så gör dina läxor.


 • Relaterade artiklar


  hur man beräknar koncentrationen av kylvätskan i en bil
  hur man håller regn / snö från din vindruta
  hur man byter luften i kabinen filter i Nissan
  hur man gör med diesel
  hur du tar bort ett lastbilsdäck
  hur du tar bort vatten fläckar från en bil
  hur du tar bort vägen färg från en bil
  hur man byter ett bilbatteri
  hur man underhåller bilar för bränsleeffektivitet
  hur du lägger transmissionsolja