hur man vakuum en bil

hur man vakuum en bil

Att försöka hålla bilen ren-särskilt om du använder den för att transportera dina barn eller om dina tonåringar kör det-kan en pågående uppgift. Även om du är den enda med din bil, kanske du upptäcker att du måste vakuum det ofta (eller som du bör). Det är ganska lätt att hålla bilen ren med rätt teknik
1.
Hitta en biltvätt som innehåller vakuum. Ett av de enklaste sätten att få din bil dammsugas är att ta den till en biltvätt. Detta åstadkommer två saker: Du får din bil exteriör tvättas och interiören dammsugas upp av en skötare. Detta kan dock bli dyrt om du behöver ha bilen dammsugas regelbundet. Det kan också ta längre tid än du har.
2.
Leta efter en självbetjäning biltvätt. Vid en självbetjäning biltvätt, du bilen tvätt och dammsugning själv. Detta är billigare än om du har biltvätt skötare göra det åt dig. Det kan dock fortfarande komma dyr beroende på hur ofta du behöver det gjort.
3.
Kolla lokala hem butiker för att få ett bra köp om ett vakuum för att rengöra din bil. Du kan sedan vakuum din bil på din uppfart. I synnerhet är ett Shop Vac finns i de flesta affärer, kostar mindre än en vanlig vakuum och är mer hållbara.
4.
Få en trådlös handhållen dammsugare som en Hepa eller en Oreck och du kan suga din bil var som helst. Detta gör att du kan suga din bil på din lunchrast på jobbet, eller till och med vakuum upp bilen medan du sitter i den väntar på någon.


Relaterade artiklar


hur man håller bort rost från bilen
hur man kan kontrollera en bils olja
hur man ska äta i en bil utan att göra en enda röra
hur man köper en gummiskrapa
hur du testa om din motorns kylsystem fungerar
hur man har bil för
hur du kontrollerar din bil batteri för korrosion
hur du kontrollerar bilens batterivätska
hur man bibehåller livet på din begagnade bil - för kvinnor
hur man tillämpar den andra strykningen av billack till en stötfångare