hur man förbereder för en natt på remsan med pappas T-bird

hur man förbereder för en natt på remsan med pappas T-bird

Så du vill ta pappas T-Bird till remsan för att se vad den kan göra? Det finns några åtgärder du bör vidta för att hålla både dig själv och din bil säker. Innan du lämnar huset, kolla alla vätskor, se till att de är fulla. Fyll upp dem om de saknar
1.
Kontrollera slangar och bälten. När du tar bort från granen, du lägger mycket stress på motorn, eftersom du tar bort från en död-stop med motorn vidöppen (dvs om du inte är rädd). Det bör inte vara torr-röta på antingen remmar eller slangar. Din bälten ska sitta. Om de är för löst kan du kasta ett bälte. Om de är för hårt, kan du bryta eller kasta ett bälte.
2.
Kontrollera dina däck. Om du ska tävla på gatan däck, kontrollera att du har den rekommenderade pounds per kvadrattum i däcken. Om du planerar att byta till slicks när du kommer till banan, kontrollera dem ändå, för bra åtgärd. Lufttrycket i din slicks beror på din ansökan. Vissa människor kör så lite som tre eller fyra pounds av luft i sina däck.
3.
Kolla dina bromsar. Kontrollera bromsvätska, kontrollera hjulet cylindrar för läckor, kontrollera huvudcylinder för läckor, kontrollera alla bromsslangar (de ska sitta, men inte alltför snäv och bör inte läcker eller för gummi del av linjerna, inte borde ha någon torr röta) och minst av allt, se till att de bakre bromsarna har gott om skor och är rätt justerade. Om du har trummor fram, kommer du vill kontrollera om massor av skor och korrekt justering. Om du har skivbromsar, kommer du vill kontrollera att det finns gott om kött på dessa kuddar och att bromsok arbetar rätt och inte läcker.
4.
Ta åtminstone en stjärnskruvmejsel, en skruvmejsel, en hammare och en spärrfunktion med en uppsättning av uttag med dig. Om något händer på banan, är det möjligt att fixa några saker om du har verktygen.


Relaterade artiklar


hur man polera krom
hur man ger en bil ett vaxet utseende utan att använda vax
hur man skyddar bilen vinyl och plast
hur du tar bort en tändkabeln
Hur får man en biltvätt
hur man kan kontrollera en bils kylare vätska
hur man rengör en bil instrumentbräda
hur du tar bort lukt från en bil
Hur man använder en domkraft
hur man underhåller bildäck