hur man får ut av att vara fast i snön

hur man får ut av att vara fast i snön

Är du på en budget men behöver lite material till Vinterkörning säsongen? Det finns inget värre än att ha din bil ha fastnat i snön. Du vill inte att bränna upp din motor på din bil genom att försöka snurra hjulen, eller hur? ? Prova dessa tips och se om de fungerar för dig

Du behöver:
Kaffe Burkar fyllda med salt och grus i bagageutrymmet
. Reflektor tejp.
Asfalt bältros.
Gummi badrumsmatta.


1.
Med ett par tomma burkar kaffe kan hjälpa dig i en stor nypa! Fyll dem med kurs salt och grus eller. Dessa poster när de används kommer att få dig ur en isig situation. För en uppmärksamhet getter Linda reflekterande tejp runt burken så de är enkla att se när mötande trafik kommer. Vem vet de kan se burkar och stannar för att hjälpa?
2.
Detta tips jag älskar eftersom det verkligen hjälper med dragning under däck! Behåll 2 eller 3 asfalt bältros i bagageluckan för Winter dragning. Det är mindre rörigt än sand!
3.
Ett smart tips min vän berättade för mig som fungerar är att använda en gammal matta gummi badrum för framdrivning. Allt du behöver göra är att, skär mattan i hälften på längden och lägg bitarna under däcken, där du går Instant Traction!

Tips och varningar


 • Det är klokt att testa alla dessa tips innan en kraftig storm kommer (av säkerhetsskäl) så du kan hålla de som fungerar för dig. Det är vad jag gjorde personligen och jag fann det en tröst att veta att jag hade dessa verktyg för att få mig ur en dålig snön situation.
 • att vara på den säkra sidan, investera i en luftpump för dina däck Incase de någonsin behöver blåses eller tömd när du använder dessa metoder och se till att är i gott skick.
 • Stå aldrig rakt bakom dina däck när du försöker få din bil att ha dragning eftersom när däcket snurrar för att hitta den dragning, kan det kasta det objekt som du placeras under däck upp i ansiktet eller kroppen.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort en trasig stud lug nut
  hur man förbereder en yta för att ersätta en skadad stud lug nut
  hur man förbereder för vinterkörning
  hur man hittar en kompressor mekaniker
  hur man förlänga livslängden för en bil
  hur man kan förhindra din bil fönster immar.
  hur jack bilen och bryta lös muttrarna
  hur man använder en bil punkt fil
  hur man organiserar en bilens bagageutrymme
  hur man polera plast linsskydd