hur man får leveranser till sand en bil

hur man får leveranser till sand en bil

Sandning är ett viktigt steg i bilen målningen. Utan en jämn yta att börja med kommer färgen och täckfärg visa bristerna i bilens kaross. Även slipning är inte svårt, är det viktigt att vara tålmodig och noggrann och ha rätt material för jobbet
1.
Låt primern torka på den del av bilen du tänker måla. Stötfångaren på din bil är ett bra exempel och utgångspunkt, om du inte har gjort någon slipning innan. Applicera primer enligt instruktionerna på burken och låt den torka ordentligt.
2.
Ta fram de saker du behöver för slipning processen. Detta bör omfatta en hink med varmt vatten med milt tvål blandas i och 320 mätare sandpapper. Köpa mer sandpapper än du tror du behöver, om du går igenom det snabbare eller besluta att täcka ett större område än som ursprungligen avsågs.
3.
Bestäm hur du ska sand . Detta kan i horisontella linjer eller små cirklar. Det spelar ingen roll vilken väg du väljer, så länge du använder samma teknik för hela jobbet.
4.
Sand stötfångaren. Se till att sand ett område tills färgen är borta, då kan du gå vidare till nästa avsnitt. Börja på ena sidan av stötfångaren och arbeta dig fram genom, att fylla ett område i taget.

Tips och varningar


 • Om du har några frågor på vägen , rådgöra med en automatisk butik eller Body Shop associerar för professionella tips och rättelser.


 • Relaterade artiklar


  hur att hålla lägre motor och växelström
  hur du tar bort fett från bilklädsel och mattor i bilen
  hur man kan kontrollera en bils tändkablarna
  hur man köper fresheners bil luft
  hur man installerar vindrutetorkare bilens vindruta
  hur du tar bort vax från en bil
  hur man rengör tändstift
  hur man gör en bil för evigt
  hur man håller det inre av bilen ren
  hur man rengör en motorcykel vindruta