hur man använder vingen fönstret verktyg för bil lockout

hur man använder vingen fönstret verktyg för bil lockout

Komma utelåst från en bil kan vara en frustrerande upplevelse, men med rätt verktyg, upplåsning är en enkel procedur. Om bilen är utrustad med vinge fönster, två små verktyg är allt du behöver för att låsa upp dörren. Du kan undvika kostnaden för att ringa en låssmed av följande steg

Du behöver:.
Tvådelad fönster vingen lockout verktyg


1
. . Få de två del verktyg som består av en lång stav med 90-graders böj på slutet att höja fönstret vinge lås handtag och en mindre, tunnare stav för att trycka ned låsknappen på handtaget. Håll dessa verktyg utanför bilen. De kommer inte att göra något bra om de är inlåsta när du behöver dem.
2.
Skjut länge verktyget i botten av fönstret vingen mellan fönsterkarm och gummi tätning. Du kan behöva vicka verktyget lite så det lyfter gummitätningen något och passerar in i det inre av bilen. Position detta verktyg så att "L"-formade slut förbindelser upp med fönstret vingen handtaget.
3.
In den mindre, tunnare verktyg i samma öppning över större verktyg. Detta verktyg bör vara lättare att sätta in eftersom det kommer att passera genom samma öppning som gjorts av de större verktyg. Rada upp i slutet av mindre verktyg med låsknappen på fönstret vingen handtaget.
4.
Tryck slutet av mindre verktyg så att den trycker ned låsknappen.

5.
Vrid större verktyget till vänster samtidigt som låsknappen intryckt med mindre verktyg, att lyfta handtaget och låsa fönstret vingen.
6.

Push fönstret vinge inåt med handen för att få tillgång till det inre av bilen.
7.
Reach i och låsa dörren.


Relaterade artiklar


hur man handskas med rostiga delar och verktyg
hur man hittar en bils avgasrör
hur man spola vätska servostyrning
hur man rengör bilbarnstol låtar
felsökning av en balsam bil luft
hur man kontrollerar lufttrycket i drivhjulen i bilen
hur man återställer byta olja snart ljus på en 2002 Buick Century
hur du tar bort avtappningspluggen och tappa ur oljan
hur man polera en bil
hur ta hand om en bil