hur man kan reservera bort gatuparkering

hur man kan reservera bort gatuparkering

Reservera en off gatan parkeringsplats kan vara utmanande beroende på var du bor. Det underlättar om du är villig att tänka utanför lådan
1.
Flytta aldrig din bil. Om din bil aldrig lämnar sin plats, då du aldrig att förlora din off-gatan parkeringsplats. Naturligtvis kan du riskera att samla in parkeringsböter om det finns tidsgränser i samband med off-gatan parkeringsplatser.
2.
Köp en brandpost och bära runt med dig i bakluckan på bilen. Kommer du ihåg "The Punisher" med Thomas Jane? Det fungerade för honom. Plop den brandpost bredvid din plats innan du åker, och när du kommer tillbaka, stuva tillbaka i bagageutrymmet.
3.
Park en back-up fordon på den plats medan du dubbelklickar parkera din vanliga förare. Vända processen när du kommer tillbaka. Det finns risk för parkeringsböter, samt ha din back-up bilen bogseras om det verkar för beat-up.
4.
anlita någon att sitta i off-gatan parkeringsplats när du inte är där. Träna villkoren i denna överenskommelse med den person reservera plats för dig, men det kan komma att bli billigare än att betala parkeringsböter. Denna person måste vara skrämmande nog för att avvärja alla uppstickare utan att bli arresterade.
5.
Ring upp numret på parkeringen underteckna och betala för att reservera en off-gatan parkeringsplats. Förnya din bokning när mandat löper ut.


Relaterade artiklar


hur man kan hoppa starta en bil
hur man fixar dimmigt strålkastare
hur man tillbaka en trasig stud från ett gängat hål
hur man eftermontera bilrutor
hur man byter bromsbelägg bil bromsar
hur man håller det inre av bilen ren
hur att installera och underhålla photoeye givare för in-Bay automatiska biltvättar
hur man navigerar under huven
hur du lägger kylvätska till en bil
hur man väljer ett bolag Auto Transport