hur man lyda lagar för Färgtoning

hur man lyda lagar för Färgtoning

Ingenting gör en bil, lastbil eller SUV skarpare än sofistikerad fönster toning. Säkerhet fördelar 99,9% UV-skydd, minskad sol och strålkastare bländning och mindre krossat glas i olyckor och inbrott. Å andra sidan skulle det kall färg jobbet: en run-in med lagen. Inta en proaktiv titt på federala, statliga och lokala bestämmelser när skuggning din favorit uppsättning hjul
1
Check federala, statliga och lokala lagar noggrant innan fönster toning appliceras på ditt fordon. Det amerikanska transportministeriet kräver en grundläggande 70% genomtränglighet för synligt ljus (VLT) på vindrutor och båda främre fönstren. Detta krav har identifierats som FMVSS 205 om fönster toning lag diagram och är typisk fabrik standard på nya bilar. Har dock den amerikanska regeringen låtit varje stat att fastställa sina egna regler Färgtoning som tillåter ofta mörkare skuggning. Vissa stad regeringar och polismyndigheter genomdriva sina egna lokala standarder.
2.
Undersöka att frågor när de köper ett nytt fordon med tonade rutor, eller när brytning fönster som konsument eller installatör. Även om det är möjligt att nyans dina egna fönster, är det mycket bättre att ha dem gjort professionellt av en ansedd, juridisk service. Diskutera statliga lagar, certifiering och krav klistermärke med installeraren.
3.
Titta in i lagstiftningen inom hela 50 delstater om du tänker att resa över statsgränserna. Statligt Färgtoning lagar varierar kraftigt, och de flesta stater genomdriva sina nyanser lagar med out-of-state förare. Undvik en obehaglig biljett, en oväntad fina eller en dyr fix-it beställning på din nästa semester.
4.
Förstå ytterligare begränsningar som kan skrivas in i ditt tillstånd Färgtoning lag. Det kan finnas undantag på vissa färger, begränsningar på reflekterande färgning och ett krav för dubbla backspeglar på fordon med mörka bakrutor. Riktlinjer varierar också beroende på fordonstyp -. . Personbil eller Multi-Purpose Vehicle (MPV), såsom rekreation, polis eller medicinska fordon, bussar, limousiner eller likbilar
5
Ta tid att förstå den terminologi som används på nyans statliga fönster lag diagram. De flesta av dessa listor har ett medföljande ordlista som förklarar förkortningar och det korrekta sättet att läsa dem. Diagrammen kommer att omfatta en mängd funktioner, bland annat godtagbart nyans betyg, uppgifter för varje fönster typ, begränsningar och undantag, böter och konsekvenser för out-of-state förare.
6.
Ansök för medicinsk undantag med din statens Department of Transportation om du har ett fysiskt tillstånd som kräver större skydd från solens strålar. Detta kräver ofta att lämna in ett attesterat sanningsförsäkran undertecknad av föraren och en läkare.
7.
Motstå frestelsen att ta en risk i fönster nyanser utan att täcka alla baser först. Medan hjälpsam statliga Färgtoning lag diagram kan hittas på Internet, är det alltid bäst att fråga din lokala eller statliga polisen om du är osäker. I vissa stater poliser får personlig frihet i verkställandet av kränkningar fönster färgton på grund av risker de tar i raden av tullen i annalkande mörka bilrutor. Din lokala DMV och trafikreglerna häftet kan också vara till hjälp.


Relaterade artiklar


hur man byter en bils gaspedal kabel
hur man ändrar transmissionsolja på en 2002 chevy S-10
hur man kan förhindra vindrutan sprickor från att sprida sig
hur man rengör bilbarnstol låtar
Hur man sköter om en dieselmotor
hur man kör in i en biltvätt
Hur vet man att byta en o2 sensor
hur man bygger en förgasare
hur man kan jämföra syntetiska till standard motorolja
hur man gör med avfettningsmedel lösningsmedel