hur man skrapa frost borta från vindrutan på ett säkert sätt

hur man skrapa frost borta från vindrutan på ett säkert sätt

De andra morgonen jag underhöll barnen på vår busshållplats här i Florida genom att skrapa av frost från min vindruta och göra det till snöbollar åt dem. Det var den enda "snö" många av dem hade någonsin sett. Det var söt och rolig tills jag såg några av deras föräldrar försöker tina upp sina egna vindskydd-i vissa ganska kreativ och farliga sätt. Här är några förslag som hjälper dig att tina din bilfönster säkert, oavsett var du bor
1.
förhindra frost bildas på vindrutan i första hand. Det finns ett antal sätt att förhindra vindskydd från isbildning över, och de är särskilt användbar i områden där kylan inte är för iskall. Prova att parkera bilen med vindrutan inför en byggnad, eller syftade till att få den första morgonsolen. Eller prova täcker framrutan med ett gammalt täcke innan en kall natt.
2.
Skrapa vindrutan på ett säkert sätt. Inte alla bär en ordentlig Isskrapa i sin bil, men det finns andra säkra alternativ. En cd-fodral fungerar bra, eller en plastskrapa från köket. Det viktigaste är att skrapan är av mjukare material än scrapee, dvs din dyra vindrutan.
3.
Undvika de vanligaste, och värsta misstagen. Den första, och värsta, måste man vara hälla varmt vatten på vindrutan. Du kommer att bränna dig och spricka vindrutan och sedan vattnet kommer bara frysas på nytt. Också undvika överansträngning att försöka skrapa centrum av en stor eller höga vindrutan, eller klättra upp på en isig fordon. I båda fallen kommer du stam bara dig själv eller repa lacken på din bil. Om du måste improvisera, att du använder en skrapa som inte kommer att repa eller skära dig eller din bil. Såg du istid? Inte peta dig själv i ögat med en pinne som Sid. Slutligen slog aldrig framrutan i ett försök att knäcka isen. Den slutliga poängen kommer att vara is, 1, vindruta O.
4.
Helst starta bara din bil och låta den värmas upp medan du skrapa vindrutan försiktigt med ett plast skrapa. Låt inte din bil inaktiv för länge, eller kommer du rökgaserna och pengar. Bara lämna dig några extra minuter, och du har gott om tid att säkert tina på vindrutan.

Tips och varningar


 • Se till att skrapa av din hela vindrutan och alla andra fönster så att du kan se att köra säkert.
 • skrapning en vindruta bränner kalorier, värmer upp och gör din baksida vicka attraktivt.


 • Relaterade artiklar


  hur du installerar en bränsletank på en Honda Accord
  hur man byter värmaren kärnan i en Honda Accord
  hur man byter en dragstång slutar Subaru Outback
  hur du tar bort tuggummi från en bil exteriör
  hur fungerar bilvax för att skydda måla?
  om nya lackeringar
  hur man rengör ett spjällhus på en bil
  hur du kontrollerar motoroljan
  hur man byter en dragstång slutar Mitsubishi 3000GT
  hur man rengör din bilstrålkastare